Ahojte urcite aj Vam kym nastupili AD dali na cas nejake benzaky, mala som to pri nastupe Elicea dala mi Oxazepam. Postuone zmenila na Grandaxin a vylucila som. Po asi 5 mesiacov sa tazsie dni vratili a ze zmenime iny SSRI liek tak Sertralin 100 mg rano 1/2 tbl a aj vecer. Znova dala oxazepam. Ja mam pocit, ze mne je na benzakoch lepsie ani nie tak na AD. Ja nechcem byt zavisla od tychto typov lieku ale je to uplne auper vstat, ziadna nevolnost, malatnost, slabost, pocity na vracanie ci uzkost. 🥺🙈
Suhlasim, tie spravne AD sa niekedy hladaju dlhsie…ak sa do 2 mes nezacnes citit vyrazne lepsie, treba riesit s psychiatrom a bud navysit/zmenit/pridat liecbu. Benzaky nie su cesta dlhodobo. To vies sama.
Mne sa akurat minuli, nema niekto?
@niekapitalizmu ma, tvoj lekar🙄
@deti95060810 mam ho druhy den, doteraz bola Elicea 🙈
@guudy presne tak, som z toho riadne smutna, ze na nich sa citim OK, predvcerom, ze ako budem sviatkovat a teraz druhy den som jak lastovicka si tu pobehujem a usmievam 🤦♀️
Volaj dnes psychiatrovi a prekonzultuj to s nim… 😊
@guudy volala, ze na prechod liekov... je dobre mat nieco sprievodne az to nie je moc sokujuce pre telo 🫣 ach jaj, neviem ale mam pocit, ze na benzakoch mi je prosto fajn 🤷♀️
Autorka, kazdemu je dobre na benzakoch. Aj preto sa nesmu brat dlhodobo…ty tu znies, ze smerujes tvrdo k zavislosti…
@guudy nesmerujem mam triezvu mysel, len dufam, ze to pojde dobre a prechod AD bude dobry a tieto mi budu dobre sediet 🙊🙈
pomaly by si mala Oxazepam vylúčiť... keby si bola len na Oxaz. dostavila by sa po istom čase závislosť. Ak ti nie je úplne super na Setraline - nie sú to tie pravé ad pre teba.
pri tých správnych ad nepotrebuješ po istom čase už vôbec žiadne oblbováky...