Prechladnutá krv

ingridkal
22. feb 2019

žienky počuli ste niečo také ako prechladnutá krv ? Pred 18r sa mi urobil taky vriedok -pluzgierik presne tesne nad konečníkom neriešila som to no neskor to tak narástlo ,že mi to na chirurgii narezali a vytekal mi ztadial hnis dost dlho vtedy mi povedali,že to je ludovo povedané prechladnutá krv.... hrozne to bolelo nerada by som to absolvovala znova no žial presne na tom istom mieste sa mi zacalo to isté objavovat.....kto o tom počul a kto má skúsenosti ? Niečo velmi málo som o tom vygooglila že ked prechladne krv že vtedy sa zvyknu objavovat take hnisavé vriedky na slabinách v oblasti pohlavných orgánov a konenčníka.....ale viac sa mi zistit nepodarilo ako liečit a tak.... a ešte na čo som si spomenula..pred 18r som potratila a bola som na čistenie a krátko na to sa mi to objavilo ten vriedok nad konečníkom a zhodou okolností aj teraz som bola na čistení na kyret pre krvácanie a objavil sa ten vriedok... možno je to len náhoda možno to súvisí ...neviem ...

selenka7
22. feb 2019

bude to mozno absces alebo furunkul, moja kamoska aj svagor mali to iste. Tiez im to cistili, kamoske jednorazovo, svagor mal tusim drenaz z toho vyvedenu. http://oschir.jfmed.uniba.sk/CHOGT3-9-C.php Skusila by som visnevskeho balzam kupit v lekarni, dat to na vatu a nejak to tam prilepit, ako obklad. Menit 3x denne, mozno pomedzi to cistit betadinom. A ak to po niekolkych dnoch nepomoze, zasla by som k dr.

ingridkal
autor
22. feb 2019

@selenka7 Toto nebude ono pozerala som si obrázky na googli a celkom inak tento vriedok vypadá ako táto fistula čo vy píšete..... vriedok ide pekne prasknut mne už raz aj praskol pred týždnom no objavilo sa to znova a je to este bolestivejšie vypada to skor ako mozol .... len to 1000krát viac bolí :D

prvosienka7
22. feb 2019

Choď k doktorke alebo rovno na tú chirurgiu nech to riešia teraz hneď na začiatku, nemusíš čakať až kým to príde do takého štádia ako pred tým

janulienockanr
23. feb 2019

@ingridkal o prechladnutie krvi som počula od mojej mamky ta to mala a mala. Nie jeden vriedok ta mala veľa toho a aj jej to rezavali a vytlacali jej z toho hnis..Ako bolo to už dosť dávno keď to mala a vtedy jej doktor odporučil jest kvasnice čisté kvasnice....Je to hnusne ale ze raj jej to pomohlo... Tak skus... 👍

ikonica
23. feb 2019

Pilonidal sinus

ikonica
23. feb 2019

Alebo sinus pilonidalis