Prebudenie a plač po celkovej anestéze

12. aug 2022

Dobrý večer, bola som druhýkrát na operačnom zákroku kde má museli umelo uspavat. Dostala som celkovú anestezu. Pri prvom zákroku sa mi stalo to že som sa prebrala na to že plačem. Vtedy som to neriešila. No dnes som mala druhý zákrok a keď som sa prebudila tak opäť zas na Svoj plač.tak rozmýšľam že prečo? nestihla som sa to v nemocnici spýtať a teraz mi to vŕta v hlave lebo som si uvedomila že je to už druhýkrát čo sa toto stalo. Proste slzy sa mi rinuli a trochu som vzlykala. Je to niečo s hormonami alebo ako? Stalo sa vam to už ? Alebo len zhoda náhod u mna a v mojom prežívani pri prebúdzaní z celkovej anestézie?

majamat
12. aug 2022

raz ked som bola uspata a preberala som sa, mala som krce v bruchu, take neprijemne, ako na ms. no ked som sa prebrala, krce ustupili. trochu mi to prislo, ze som vdaka narkoze nejak ze vnimala svoje telo.

dcera bola po narkoze vlemi placliva,a le az tak nezvycajne a nevedela sa dat dokopy. nic ju nezujimalo. hoci bola mala, ale inokedy som jej vedelaodputat pozornost, no po tej narkoze nie.

januska20
12. aug 2022

Ja som mala 2x narkózu. Plakala som po obidvoch operáciach.
A pri tej druhej ma aj pýtali,že prečo plačem,no nevedela som im to vysvetliť. Prebrala som sa ešte na operačke a tam som plakala.

autor
12. aug 2022

@januska20 presne toto aj ja, a keď sa Vás to pýtali že prečo placete logicky mi z toho vychádza že asi to Nie je úplne bežne že ľudia placu od narkózy... divne, zaujimalo by má prečo to tak je

mandzula
12. aug 2022

Bola som "pod nozom" 6x a vzdy som si to odrevala, nejako to neriesim, beriem to ako fakt.

luccija
12. aug 2022

Kazdy sa boji narkozy asi su to potlacene emocie, strach...

autor
12. aug 2022

@luccija ja som sa narkózy nebála.. ale už som čosi o tom našla že ide o podráždenú nervovú sústavu

lamonita
12. aug 2022

Aj ja som plakala. Mala som hrozný sen, úplne živý, pamätám si ho. Bolo to pri vybere mandlí

danieli
12. aug 2022

Pridavam sa, aj ja som si poplakala, bola som akoby extremne precitlivela taku hodinku po narkoze, zobudila som sa na zly sen, ten smutok bol az hmatatelny, syn to iste, dcera tiez, vsetci traja sme boli emocne chvilku mimo

sojorez
12. aug 2022

Ja som tiez po narkoze plakala, nevedela som vysvetlit preco. Dcera zas bola nevrla, podrazdena. Mne to potom dr vysvetlila tak, ze pocas narkozy je ten mozog odpojeny, po narkoze este zblbnuta nervova sustava, takze to, co by si za normalnych okolnosti nedala najavo, sa vtedy uvolni.

buberova
13. aug 2022

Ja som plakala len pred narkózou 😂

trinneo
13. aug 2022

Ja som bola 2x pod narkozou, po prvom raze po cisárskom, tam som neplakala, ale po druhom po kyrete po MA som rumazgala ako mala, lebo som vedela,ze je uz po poslednej nadeji...asi normalne, ale tiez som im nevedela povedat preoc plačem

lubmar
13. aug 2022

Dcera bola 2x pod narkozou a vzdy nas lekar dopredu upozornil, aby sme sa nezlakli, ze po prebudeni bude s najvacsou pravdepodobnostou nariekat, ze to je ucinkom tej anestezy, ze na niektorych ludi to tak posobi. A aj tak bolo,plakala oba razy,nevedela preco😕

gabika9878778
13. aug 2022

Každému sa stav po narkoze prejavuje inak. Ja som grcala