Ahojte, tie co sa vam kutiky zvyknu vraciat, davate si vitaminy alebo ako tomu predchadzat?
B, celkovo posilnit imunitu, vyrast z toho 🤷♀️ ja som mavala ako dieta stale, a potom to nejako uplne vymizlo…
Ja zacnem brat komplexne vitaminy uz ked to vypukne, potom prestanem a je to spat.. raz za par mesiacov..
Ale tak skusim nasadit b-čko nonstop a uvidim
Mne pomohlo az tehotenstvo, dovtedy kzdu jar som mala az do leta, potom klop klop nic. A nepomahalo v podstate nic
Obmedzit sladke. Su to kvasinky.
@stanulienkat uff.. toto bude tazke.. ale je pravda ze to by som mohla
@majlo1234 2 tehotenstva za mnou a bez zmeny .. mozno aj malo spanku ? Ja uz neviem
Doplnit vit.b2
vitamim B a K tusim riadne oplachovat premnozene bakterie. chod do lekarne poradia, po kazdom jedle vyplachni vodou.
Je to pleseň.pitrebujes antimykoticku mastičku a pogoogli si niečo o strave.
Urcite vyskusaj antimykoticky krem a ten Bkomplex dlhodobo.
Ja som to mala z Listerinu. Akonáhle som ho prestala používať, kútiky samé zmizli.
Samozrejme, že málo spánku. Keď si telo a hlava poriadne neoddýchnu, znižuje sa tvoja imunita a telo ti to dá najavo kútikmi..B komplex pomôže, ale nie tie blbosti, čo predavajú v lekárňach, to sú len vyhodené peniaze. Pozri si napríklad B-50 od NOW, majú ho aj na brainmarket(.)sk, janho objednávam priamo z USA cez iHerb aplikáciu. V USA majú oveľa kvalitnejšie doplnky výživy ako u nás a najmä lacnejšie.
Ďalšia vec, ako tu niekto spominal, je sladké a aj tvoja reakcia naznacila, že ješ veľa sladkého, to je dalšia veľká chyba. Cukor znižuje imunitu tiež.
Mne kútiky spôsobovala pasta s penidlom SLS - Sodium Lauryl Sulfate
Obmedzit sladke a nasadit lyzín + skus milgamu N
Béčko doplniť hlavne