Pravdepodobne druhýkrát Covid-19 po roku. Aké ste mali príznaky?

9. feb 2022

Ahojte, minulý rok v 01/2021 som prekonala covid: stredný priebeh, ale vysoké horúčky. Teraz som bola v kontaktne s rodinným príslušníkom, kt. má covid (spoločná domácnosť). Začínam mať silné bolesti hlavy, nespavosť, bolesť klbov, traviace tazkosti, hnacky.

December 2021 druha davka pf. V januari som vsak bola chora, testy som mala neg. Zacali mi vsak problemy po ockovani, zadychavanie, tachykardia, busenie srdca. Dnes som bola na pcr, ale myslim, ze sa omicronu nevyhnem.

Mam obavy kedze som mala podozrenie na myokarditu. Mali ste druhy priebeh po ockovani lahsi ?

lilly2303
9. feb 2022

Ahoj ja síce nie som očkovaná nakoľko som bola tehotná a teraz kojím, ale nakazila som sa od dcéry druhý krát po necelých 4 mesiacoch. Prvý krát som mala hrozne bolesti kĺbov, teploty, strata chuti aj čuchu, kašeľ a teraz druhý krát som mala prvé 2 dni len skrabanie v krku ( deň pred tým som pila minerálku z chladničky a myslela som že je to z toho), keby nám zo školy nekázali sa otestovať kvôli pozitívnemu dieťaťu tak ani neviem že som znovu pozitívna. Dcéra v oboch prípadoch úplne bez príznakov.

lilyianka
9. feb 2022

Švagriná mala horsi priebeh po 2 ockovaniach ako pred ockovanim