Prášok Clensia

domcapk
18. nov 2020

Dobrý deň , prosím kto má skúsenosti s práškom clensia? Potrebujem vedieť kedy zaúčinkoval, zajtra idem na kolonoskopiu a už vyše pol hodiny pijem tento prášok a zatiaľ nič . Ďakujem za skúsenosti 🙂

lienocka2808
18. nov 2020

@domcapk do takych 2 hodin zacnes chodit na wc. A odporucam na noc plienku alebo nieco...

arawis
18. nov 2020

Ja mám Clensiu tiez, idem ale az o mesiac. Tak sa pridam k diskusii. Mne vravela sestricka, vypit o jedenastej a potom o tretej poobede, ak sa dobre pamatam.

domcapk
autor
18. nov 2020

@lienocka2808 prečo? Ja som myslela že pôjdem tak 10 krát cca na wc a hotovo

lienocka2808
18. nov 2020

@domcapk no to neni take jednoduche 🙂, ked si to davas pred spankom, tak je to nebezpecne. Bud sa poseres, alebo nebudes celu noc spat. Ja som chodila vkuse na wc, nad ranom som na chvilu zaspala a posrala som sa. Kolonoskopia bola nic oproti tejto priprave pred vysetrenim...

domcapk
autor
19. nov 2020

Tak či tak to nevyšlo , chodila som celú noc na wc ale črevá boli aj tak plne a musím na to ísť znovu. Jediné čo mi doktorka povedala že mám tuhší krcok maternice

lienocka2808
20. nov 2020

@domcapk ja som tri dni pred kolonoskopiou uz takmer nic nejedla, iba vyvar. A kasu a den pred kolono uz vobec nic len caj. A creva som mala uplne top, bolo vidiet pekne vsetko.