Prasknutie kondómu, menzes a tabletka "po"

gabika2492
4. jún 2016

Ahojte. Rada by som vedela vaše názory na môj problém. S priateľom sme mali v noci sex a čo čert nechcel, praskol nám kondóm. Hneď sme si to všimli a prestali sme. Priateľ neejakuloval. Dnes ráno som dostala mrchu. Myslíte že by som mala užiť tabletku "PO"? Na dieťatko je ešte skoro. Ďakujem za vaše názory

tobnuf
4. jún 2016

WTF? Jednak ako ste si mohli vsimnut ze Vam praskol kondom?? Tomu nechapem.. a ked neejakuloval tak z coho by si mala byt tehotna?

gabika2492
autor
4. jún 2016

Normálne sa pretrhol. Neni ťažké si to všimnúť .. a obávam sa kvôli už milion krát omieľaným kvapôčkam lásky. Áno viem asi som paranoidná ale len teraz sme začali obaja pracovať a proste sa ešte obávam mať bábo

tobnuf
4. jún 2016

@gabika2492 no ved tomu rozumiem ale ako ste si to vsimli ked ste boli v akte tomu nerozumiem 😂 ak mas stres daj si tabletku.

bosoriak
4. jún 2016

@gabika2492 Ak mas naozaj taky strach, chod si kupit tabletku po. Nic ine sa poradit neda. A zvazit spolahlivejsiu antikoncepciu mozno, ak sa tak velmi bojis mat dieta. To nie v zlom, ja tomu rozumiem. Je zodpovedne tehotenstvo planovat ako potom riesit nasledky.

sardinka335
4. jún 2016

Ak priatel neejakuloval tak nemaš byt z čoho tehotna. Kvapky lásky su tiež diskutabilne a tie aj tak ostali na ,,gume,,ak nejake boli a kedze si dostala menzes tak skor skač od radosti a nerieš..tehotna nie si - nemáš byt z čoho. Tabletku po by som si ja osobne nedavala nakolko cyklus prišiel, tak nevidim dovod. Ale samozrejme moje rady su ,,s ručením obmedzeným,,. 😀 😀
A ked vieš ze ten tvoj je ,,nešika,, a guma mu praskla, tak si davaj o to väčší pozor, bud zvol sposob inej ochrany napr. prerušovany s kondomom (ak nechceš tabl.) - to je na beton spolahlive, alebo maj tabletku PO radšej po ruke....lebo keby sa ,,spravil,, a kondom by praskol tak v čase ovulacie ,,máš problém,,. Potom su tu temy ako je kočka v 17 tehotna a čo s tým.. 🙂

sardinka335
4. jún 2016

@bosoriak ale ked dnes rano dostala menzes tak načo tabletka PO? Cela sa akurat tak rozhadze....nema byt z čoho tehotna.

sorciera24
4. jún 2016

ja napr. nechapem, ako voebc moze kondom prasknut.....inak je tam aj letacik na pouzitie, tak asi ho treba predtym precitat, aby sa to nestalo......
a ak si dnes dostala MS, dokonca priatel neejakuloval, tak tehotna nie si.....

gabika2492
autor
4. jún 2016

Používame kondomy uz 7 rokov a stalo sa to prvy krat. Myslim ze pouzivat to vieme, proste sa stalo co ja viem preco ja som ho nevyrabala.

gabika2492
autor
4. jún 2016

To ze prisla MS je sice pekne skor ma metie to ze sa to stalo pred niekolkymi hodinami takze pochybujem ze by mi to prichadzajucu ms ovplyvnilo, zastavilo.

tobnuf
4. jún 2016

@gabika2492 no ale kdeze si dostala MS tak pochybujem ze si mala ovulaciu .. kedze ta byva vacsinou v strede cyklu .. a myslim si ze ked neejakuloval tak mozes byt v pohode. Myslim ze by bola velmi velka nahoda ak by si bola..

bosoriak
4. jún 2016

@sardinka335 Ale tak je tam (takmer nulova, ale je) sanca, ze sa z predejakulacnej tekutiny uvolnila spermia a ze dievka ma ovulaciu tesne pred menzesom. Netvrdim, ze je to nutne, len kvoli tomu, aby si bola na 100% ista, ze nebude tehotna. Aj ked, to uz je asi vacsia sanca otehotniet s kondomom bez roztrhnutia, to je pravda.

charlie1980
4. jún 2016

Tak toto by musel byt zazrak prirody, aby zena ovulovala pol dna pred menzesom. Nastuduj si, prosim ta, biologiu cloveka, ako take oplodnenie prebieha, ze na uspesne oplodnenie a uhniezdenie treba minimalne 5 dni, resp 5-10. Poovulacna faza je konstantna a netrva jeden den. Ked si dostala menzes, priatel neejakuloval, z coho by si chcela byt tehotna....? Z kvapocky lasky nebodaj ? O tom by sa dalo mozno polemizovat, keby to bolo niekedy cca v strede cyklu. Navyse, na oplodnenie potrebuje zena niekolko milionov spermii a z tych putuje len okolo 200-300 najsilnejsich jedincov, to samozrejme nejaku dobu trva, kym sa dostanu do vajcovodu (niekolko dni) a nasledne sa stretnu s vajickom) Kedy by sa toto vsetko malo udiat, ked si dnes dostala menzes ??? Sanca je nulova.

kllamarka
4. jún 2016

Tak ono ani pri neprasknutom kondome to nie je 100%. Vyrobcovia to tiez uvadzaju na krabickach... 99,9.. a nieco 🙂
Takze s tvojim prasknutym, bez spermiii a po niekolkych hodinach naslednou mestruaciou, to vidim uplne tak isto 🙂 - scifi.

charlie1980
4. jún 2016

A este doplnim : menzes znamena, ze sa vyplavuje odumrete neoplodnene vajicko spolu s vystelkou maternice, kde by sa teoreticky plod mal uhniezdit. Kedze ty uz menzes mas, znamena to, ze toto vajicko (uz davno odumrete, pretoze aj to najkvalitnejsie vajicko preziva max.48hod) sa ti prave vyplavuje a znamena to, ze plod by sa nemal kedy uchytit.

veronikaszabova
4. jún 2016

@charlie1980 presne toto som chcela napisat... niektore dospele zeny nemaju ani sajn o reprodukcnom cykle ☺☺☺☺

sardinka335
4. jún 2016

@kllamarka vyrobcovia všetkeho na svete si nechavaju ,,zicher,,. Pretoze ak by niečo 100% garantovali tak v pripade napr. tehotenstva by napr. museli preplacat potrat....lebo sudy by to uznali ze oni garantovali a nebolo to tak. Samozrejme je to uz za vlasy pritiahnute a extrem ....