Ahojte .neviete mi poradiť čo by mi pomohlo na hroznú nádchu tak že mi už z toho pri prehĺtaní praská v ušiach ? Som týždeň po antibiotikách od malého som dostala streptokoka bolo dobre ale znova sa mi vrátili zelené sople a už aj toto praskanie . Volala som doktorke kontrolné stery mi robila a výsledky sú v poriadku . Dala mi Trifed a Uniflox do ucha . Na ORL mám termín až vo Štvrtok . 😓 Nehovoriac že máme budúcu Sobotu ísť na dovolenku no nevidím to ružovo ... 😓 Ďakujem za každú radu.
@pukina nemení stále je taká silná 😓
@katkaleonard tak vyskusaj ten sinupret. mojmu synovi dost pomohli kvapky, pre dospelych su tabletky myslim. za vyskusanie takmer nic nedas.🙂
@katkaleonard zázvorový čaj - kusok zázvoru porezat, škorica, bobkový list a 2 klinčeky. Povariť 10 min. Do toho šťavu z citróna a med. Piť horúci. My sme sa týmto vyliečili za 3 dní.
Mne praska uz roky rokuce 😁😁
@katkaleonard ahoj, skús infralampu alebo biolampu. Infra lampou si nahrievaj tvár 4x denne po 8min.
Mne to vždy pri nádche, angíne a podobných chorobách pomôže.
@katkaleonard nemáš doma v koflíku nádchovník? Alebo sa spýtaj vo svojom okolí. Rastie to rýchlo. Stačia 3-4 lístky zaliať vriacou vodou. Dá sa z neho i sirup uvariť.
Mám ho v izbe v koflíku. Odvtedy som nádchu nemala- jemná vôňa, príjemná
Surovy cesnak, zjest ...
a ta nadcha ti uz aspon ustupuje? ak sa ti to nejak nemeni, tak skus este sinupret