Praskanie v uchu

16. aug 2024

Ahojte poobede mi pri pohybe otvorenie úst alebo Daniel ísť dovolí začalo tak pykať v pravom uchu a robí mi to stále neboli ma ani sa mi tam nedostala voda ale už stresujem že ani toto mi neprejde ako väčšina problémov v poslednej dobe a už nemám silu riešiť ďalší problém. Môže to byť vážne? Pri mojom šťastí si už aj nádor myslím. A to mi aj pichaju beckove vitaminy kvôli inému problemu

stellarstar
16. aug 2024

...alebo Daniel ísť dovolí začalo tak pykať... ?
Nemáš tinitus alebo zalahnute uši?

stanulienkat
16. aug 2024

Nas stary hypochonder????

autor
16. aug 2024

@stellarstar ja že čo mi to odpovedas panebože takú blbosť napísalo praská mi v uchu keď otvorím usta

autor
16. aug 2024

Nemám zalahnute počujem čisto len pri otvorení úst mi tam praskne v pravom uchu

autor
16. aug 2024
isis234
16. aug 2024

pondelok lekárovi, nech dá výmenný lístok na ORL

autor
16. aug 2024

@isis234 ale mňa neboli ucho. V pondelok už mám iného lekára obvodnú nestihnem a hlavne nechce sa mi to moc riešiť skôr som chcela či ste to niekedy mali a či to bolo ok

barbora854
16. aug 2024

Zbytočne pôjdeš na orl😊to je problém temporomandibularneho kĺbu masť si tvar nejakým flectorom masiruj si ten klub a rob s tým poriadky hneď lebo ty keď budeš chodiť so zalahnutym uchom ako ja dva roky tak to nedáš 😂keď už teraz robíš paniku
A myslím to vážne

bublinka1426
16. aug 2024

kupko?

autor
16. aug 2024

@bublinka1426 nebola som

isis234
16. aug 2024

To je kosť, klb pri uchu.. Pukanie... niečo nie je v poriadku. Možno slabne kosť
Obvodný lekár nasmeruje k odborníkovi.Nedá sa zavolať lekárovi? Aby poradil a výmenný lístok ti nechá u sestričky. Ty si ho len zoberieš.

autor
16. aug 2024

@isis234 moja obvodná nechce po telefóne riešiť nič tam je to strašné...a robí mi to len od dnes poobedia možno to aj prejde či? Inak aj chrbtica sa mi zhoršila dúfam že nemám nejakú rakovinu kosti 😂

barbora854
16. aug 2024

Odpovede si dostala s ty si ideš stále svoje tak buď chceš pomoc alebo neotravuj a nečítam energiu z ľudí ktorí ti ju venovali ty rakovina kosti 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️