Dobrý deň , stretli ste sa niekto s praskaním v lavom uchu ? Nie je to pravidelné ale sem tam mi to tam začne praskať. Priatelka mala to isté a vyplachla par krát teplou vodou a už fajn , a mne to začalo tesne po nej ale mne to pomáha iba chvilkovo potom zas to začne na chvílu par krát za den.
Presne, radšej by som išla asi k ušnému lekárovi, nevieš, čo to môže spôsobovať. To nie je náhodou také to šumenie? Nemýliš si to? Lebo to ľudia mávajú bežne a celkom často, ja takisto to občas mávam.
@oomina Nie nie tinnitus mám ale toto je iné .
a tinitus máš potvrdený(vrodený)? získaný? či len občas ti píska, pískanie je tinitus a po rokoch príde človek úplne o sluch bradley cooper kvôli tomu chlastal v filme"zrodila sa hviezda" on to mal sa mi zdá, že to mal s povolania"speváka, gitaristu" v tom filme..
Praskanie môže byť začínajúci zápal
Ja mam praskanie v uchu aj keď prehltnem, či keď akoby vnútorne stiahnem krk, alebo keď otvorím ústa, ...,je to taký pocit praskania ako keď popučím plastovú fľašu.
Bola som už u viacerých ORL lekároch a nikto nič.
Ja nerozumiem.🤷♀️
Mam to už strašne dlho.
ja som mala také keď som fúkala nos, normálne som počula pukanie
išla som k ušnej
prepláchla fiziologickým roztokom a bolo ok
ale môžeš tam mať tekutinku alebo nedajbože prasknutý bubienok...ja by som šla k ušnej, ak to už dlho trvá.