Praskanie v kĺboch

24. sep 2020

Prajem dobry vecer, nemam este ani 30 rokov ale dost ma trapi praskanie v klboch alebo ako to nazvat. Ked stojim dlhsiu dobu (2min ale niekedy aj menej) tak ze sa akokeby vahou opieram len l jednu nohu a idem sa potom pohnut, moje klby v oblasti bokov alebo neviem presne specifikovat kde neskutocne praskaju resp. vydava to zvuk. Rovnako aj ked sa idem zohnut moje kolena pukaju (praskaju). Moze mi chybat nejaky vitamin? Alebo nieco? Pripadne o co ide a co by pomohlo? Vďaka za radu.

caroline_
24. sep 2020

Ahoj, ja ti asi velmi neporadim, ale ja mam 23 rokov a mne tiez vsetko extremne puka, krk,zapastia,klby pri stehnach, neviem ci to je bedrovy alebo co, aj krize,clenky,kolena no proste vsetko :D mam to tak uz od detstva, a pritom ma nic neboli len mi vsetko puka, aj ked sa zohnem mi dost puka v nohach...podla mna to ja mam len stuhnute... mozno kolagen pomoze

caroline_
24. sep 2020

este ak sa smiem opytat, ten zvuk v oblasti bokov pocitujes ako? skor ako taký tupý?

zuzanka.zuzu
24. sep 2020

v 30r mi praskalo už 20 rokov 😀

tyrkysova_kobyla
25. sep 2020

Na klby je vhodne brat kolagen, da sa zohnat bud v pevnej forme alebo v praskovej a uzivat 1x denne 🙂