Praskanie cievok na vnútorných stehnách

11. nov 2019

Ahojte, od leta si všímam že mi praskajú cievky...hlavne na vnútorných stehnách...prosím robí sa to ešte niekomu a nie som v tom sama? Ja sa z toho stresujem. Bola som samozrejme aj u dr a nemám to riešiť. Ale môj strach pretrváva. Zvyčajne po pár dňoch vyblednu ale stále sa tvoria nové a proste robím si v hlave paniku že to je niečo vážne, aj keď pri tom sama viem že nie. Len moja hlava stresuje. Ďakujem za povzbudenie.

ivkazba
11. nov 2019

Ja tento problém nemám, ale praskanie cievok môže aj nemusí mať nejaký dôvod a ten treba riešiť skôr než príde k vážnejším prejavom. Kľudne to môže byť prejav začínajúcej žilovej nedostatočnosti dolných kontačín či varixov. Odporúčanie lekára že to nemáš riešiť ani náhodou nie je odborné, žiadaj aby ťa poslal k odbornému lekárovi.

autor
11. nov 2019

@ivkazba bola som tam dvakrát, ono sa mi tvoria také mikro bodky, ktoré asi riešim len ja...mám to pravdepodobne z mojich hrubších stehien...už som začala samozrejme konať...a napr stačí že si dám uzšie gate, alebo si viac stlačim pokožku a už mi to praskne...nikdy predtým som si to nevšímala ale teraz neviem prestať...je to skôr asi v hlave bohužial...

simsalabim
11. nov 2019

Skus uzivat Ascorutin. Na posilnenie ciev.

calendula321
11. nov 2019

Vyskúšaj Mobivenal a Ascorutin.

autor
11. nov 2019

dakujem dievčata, skúsim...

pindovci
13. nov 2019

Perfektná na posilnenie stien ciev, prekrvenie a omnoho viac vám dodá aloe vera sivera - so zihlavou. Ak máte záujem, napíšem viac 😊