Ahojte, od leta si všímam že mi praskajú cievky...hlavne na vnútorných stehnách...prosím robí sa to ešte niekomu a nie som v tom sama? Ja sa z toho stresujem. Bola som samozrejme aj u dr a nemám to riešiť. Ale môj strach pretrváva. Zvyčajne po pár dňoch vyblednu ale stále sa tvoria nové a proste robím si v hlave paniku že to je niečo vážne, aj keď pri tom sama viem že nie. Len moja hlava stresuje. Ďakujem za povzbudenie.
@ivkazba bola som tam dvakrát, ono sa mi tvoria také mikro bodky, ktoré asi riešim len ja...mám to pravdepodobne z mojich hrubších stehien...už som začala samozrejme konať...a napr stačí že si dám uzšie gate, alebo si viac stlačim pokožku a už mi to praskne...nikdy predtým som si to nevšímala ale teraz neviem prestať...je to skôr asi v hlave bohužial...
Skus uzivat Ascorutin. Na posilnenie ciev.
Vyskúšaj Mobivenal a Ascorutin.
dakujem dievčata, skúsim...
Perfektná na posilnenie stien ciev, prekrvenie a omnoho viac vám dodá aloe vera sivera - so zihlavou. Ak máte záujem, napíšem viac 😊
Ja tento problém nemám, ale praskanie cievok môže aj nemusí mať nejaký dôvod a ten treba riešiť skôr než príde k vážnejším prejavom. Kľudne to môže byť prejav začínajúcej žilovej nedostatočnosti dolných kontačín či varixov. Odporúčanie lekára že to nemáš riešiť ani náhodou nie je odborné, žiadaj aby ťa poslal k odbornému lekárovi.