Ahojte, rada by som vymenila praktickú lekárku, ale obvodných pre dospelých v Pov. Bystrici nepoznám. Nemáte niekto tip na dobrého lekára/lekárku, prípadne zlé skúsenosti s konkrétnymi lekármi? Veľmi by mi to pomohlo zorientovať sa a vybrať si niekoho dobrého 🙂 Vďaka! 🙂
MUDr. Kohutova je vraj v pohode
@samantha343 Veľmi som spokojná s mladou Dr Katarínou Švecovou. Prebrala ordináciu po svojej mame Helene Švecovej. Je veľmi sympatická a je na nej vidieť že sa zaujíma dopodrobna o každého jedného a neodbíja ľudí len tak. Dokonca pripomína aj to že máš nárok na preventívnu prehliadku to sa mi u nikoho iného ešte nestalo.
@samantha343 ja mam teraz obycajnu obecnu dr.. ale ked som chodila do mesta som chodila k dr. podobovej / v kolonii / zla nebola, len sa u nej na vsetko objednavalo a aj ked som bola objednana na 8 hodinu vzala ma o 10 tej. a tiez aj vykony ktore su spoplatenne, mala drahsie ako iní lekari, a co sa tyka sluzieb... nie najhorsie ale ako pisem, vsetko spomalene, a na vsetko nenormalne dlhe cakania.
Ďakujem, vám všetkým za zapojenie do diskusie, pomohli ste mi! 🙂
@samantha343 ahoj, k akej doktorke si sa nakoniec rozhodla ísť?
K Švecovej a som spokojná
Ja som veľmi spokojná s dr. Kuchtovou,naopak,už som mala skúsenosť aj s dr. Kuchtom,ale s tým som spokojná nebola.