Ahojte, neviete mi pls poradit vseobecneho lekara pre dospelych v BA? Nejakeho promptneho, sukromneho, kde sa da objednat telefonicky na urcitu hodinu.... dakujem
janetka - a musi byt sukraomny? ja som teraz prestupila k Hlavatemu, je v poliklinike Mytna
janaj: mas nejake skusenosti s nimi?
medifera
hlavaty 😉
ja chodím do Ružinovskej nemocnice, Mudr. Martišíková Janka.... je skvelá... 😉
A dnes ŤZa už každý lekár za poplatok objedná a zoberie v určitú hodinu...
livinka97 • Včera o 22:20
Ahojte, rada by som zmenila vseobecneho lekara, byvam v Bratislave, najlepsie by bolo ho/ju mat niekde v Ba- Nove mesto, Ruzinov, Petrzalka... napiste mi svoje skusenosti, budem velmi vdacna🙂
vyborna je dr.nagyova-sidli v biskupiciach ,ktore sa maju rusit,takze pojde asi niekam inam....no je skvela.aj ako clovek....moj muco k nej chodi,aj zopar mojich kamosov
No taak zeny, to naozaj ziadna nemate co povedat na svojho praktickeho lekara?
Nema nahodou niekto skusenost s praktickym lekarom na poliklinike Líščie údolie, pripadne niekde v Karlovke? 😕
ahojte nepoznate nahodou dobreho dr na strecnianskej?
@zuzkat1 Ahoj tiez hladam nejakeho doktora na strecnianskej
@lucianna1312 no my sme sli na nahodu a na nete sme pozreli..jedina co tam mala foto bola tomasovitsova tak sme sli k nej ..na foto vyzerala sympaticky... sice dnes som sa tu len pytala na dr a dost rychlo som aj riesila ale potrebujeme surne a tam co sme teraz je to hroza... bola mila a vzala mna aj mm ale ze aka je to dr to zatial neviem🙂
aj ja hladam v okoli Ruzinova
ahojte nepoznate niekto MUDr. Eftimova Patriciu, Strecnianska poliklinika??? Hladam nejaku dobru Dr., aj ked najlepsie by bolo v okoli Ruzinova...
no teda aj mna by zaujimalo odporucania na nejakeho dobreho praktickeho lekara pre dospelych na strecnianskej.
nevie niekto odporucit dobreho lekara v Ruzinove? alebo referencie na niektoreho z lekarov pre dospelych v Procare Daxnerove namestie??
Ahojte, neviete poradit dobreho vseobecneho lekara pre dospelych v BA - Nove Mesto, Trnavka alebo Ružinov? Dakujem.
Tak ziadne mamicky nechodia do Ruzinova, Noveho Mesta k dobrym doktorom? Ja som momentne tehu a kosi ma nejaky virus dost seriozne. Mate skusenosti s Andreou Luksicovou z Almedi?
Neviete mi prosim odporucit nejakeho dobreho vseob. lekara pre dospelych, idealne rača, nové mesto a okolie... dakujem pekne 🙂
@mia551 , ahoj, neviem tie poradit konkretneho lekara, ale v tvojom okoli sa nachadzaju napriklad tito lekari http://www.navstevalekara.sk/lekari/prakticky-l... hadam ti to aspon trochu pomoze.
ahojte, nechodite nietko k dr. eftimovej alebo kondasovej na strecnianskej?
@zuzkat1
@lucianna1312
@supi
@jankaku ahojte baby, nechodite niektora na ZS strecnianska k dr. kondasovej, eftimovej alebo okolycaniovej? ak ano zaujimali by ma vase skusenosti s nimi, hodnotenia maju inak celkom dobre a ja by som chcela zmenit lekarku, dakujem.
ahojte, mate niektora skusenost s dr. Pleskovou? Robí na šustekovej v petržalke...
tak naozaj neodporucam 🙂
@demo a vies o nejakom lepsom lekarovi v Petrzalke? Lebo tiez zhanam...
@lakocinka4 nie, bohuzial ti neviem poradit. my sme teraz uz v inej casti BA.
medicalcare