ahoj,
nepoznáte nejaký účinný spôsob ako sa zbavím bolenia hrdla? Či už nejaké účinné cmúlacie cukríky alebo hocičo iné.... Mala som chrípku a belosť hrdla mi zostala už zopár týždňov.
mne pomáha stará dobrá vincentka - vykloktať. je to bezpečné.
skus homeogene alebo homeovox, homeopatika, nam zaberaju 😉
Skus homeogene alebo anginheel-rozpis podavania je v krabičke
ja odporucam salviu. ja mam susenu zo zahradky, ale da sa kupit aj v lekarni. uvaris odvar, nechas vychladnut a klokces. ak nechces kloktat, mozes aj pit ako normalny caj. skus - je to absolutne bezpecne aj ucinne
cukriky odporucam Tantum verde.
tami, mne to po jednej nestastnej chripke ostalo chronicke, staci ze si dam dva glgy coly a mam to zas.... 😒 nepomaha mi uz nic....
tantum verde v spreji 😉 ..mne ten pomohol, cukriky,a kapecky su slabe na mna..
vcera ma tiez hrdlo bolelo, ale neodolala som McFlurry z mcdonaldu.. tak som si dopriala zmrzku.. a veru preslo to..ale asi je to nahoda 😀
cukríky anticol - tie najsilnejšie čierne, aspon 2 šúločky vycmúľať - nám to vždy zaberie 😉 , a hrdlo obaliť nejakou šatkou, aby sa poriadne vyhrialo 🙂 🙂 🙂
Ja používam Propolky,alebo Homeogenne.Som alergička takže šalviu na kloktanie nepoužívam,lebo sa mi hrozne vysypalo hrdlo.
Odporúčam Florsalmin sprej alebo kloktadlo, je neškodný, šalvia:babské ucho 😀 http://www.edusan.cz/dom_lek/lieky_zobr.php?id=336
ja pouzivam Strepfen, pastilky na cmulanie 🙂 .. mne vzdy pomozu 😉
najlepsie na bolesti hrdla je spray Jox-ale nech ho nepouziva ten,kto ma alergiu na jod! a cmulacie tabletky Orofar-ten je aj v sprayovej forme.
Homeogene 😉
Cmulat strucik cesnaku. Zarucene.... 😉
cmulat strucik cesnaku ??? to sa da ??? 😖
mne minule pomohlo cmulat kusok zazvoru... aj ked to dost stipe 🙂
najlepsie na hrdlo je propolisova tinktura. za 1 den je po bolesti.
septisan,ja sa vzdy obraciam na ne.možu aj kojace a tehotne.dezinfikuju hrdlo,ja si zvyknem dat ked idem spat,necham si to rozpuštat a rano mi je ovela lepšie.za take dva tri dni(zaleži v akom je to rozsahu) by to malo prejst.ale ked to maš už tak dlho mala by si ist aj k lekarovi,aby to nevyustilo do niečoho horšieho 😉