Prosím poznáte pána dr. Pintera z Bratislavy pôsobí vo Vrakuni?Máte nejaké skúsenosti ak áno aké?Vopred Vám ďakujem 🙂
Mozem sa spytat on je ludovy liecitel ?
Dobry den mozem poziadat niekoho o kontakt a adresu na tohto pana?Dakujem.
Dobrý deň ,môžem niekoho poprosiť o kontakt na pána Pintera. Ďakujem
Nech sa páči čislo : 0948409400
@kamilka455 Ďakujem.
Dobry! Kedy sa da volat dr.pintera? A kde ordinuje? Vie mi to niekto napisat? Dakujem
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať za ten čas či niekto nazbieral skúsenosti s pánom doktorom, pripadne či pomohol. Chystám sa k nemu onedlho na vyšetrenie tak by ma zaujímali názory ľudí ktorí u nebo už sedenie absolvovali. Ďakujem
@michaella123 ja vám ho môžem len odporučiť chodíme tam aj s detičkami
Dostali ste od lekára tiež doporucenir piť destilovanu vodu ?? Ja áno, každé ráno 1 liter avšak som momentálne na pochybách či je to ozaj zdraviu prospešné. Ak ju pijete tak akú? Tu klasickú z pumpy na technické účely ?
@michaella123 dobrý deň áno odporúča to a my máme destilator doma takže si ju vyrábame, ja osobne toľko nevypijem ale ide o zvyk ja som začala postupne zvyšovať dávky
@michaella123 Destilovanú vodu na technické účely by som nepila. Predávajú v lekárni destilovanú vodu.
@michaella123 Dobrý deň, ja som bola tiež u p. doktora a mám piť destilovanú vodu .Kde ste ju prosím kupovali? Viete mi prosím poradiť?Našla som len technickú.:(Pozerala som aj prístroje ale tie sú dosť drahé.Ďakujem
@kamilka455 Dobrý deň, môžete mi prosím niečo napísať o tom destilatore?Ďakujem
@rosalia dobrý deň ja mam doma tento skúste si o tom prečítať
http://www.destilatorvody.sk/
pekný deň Benkova
@andulap kupovala som cez bazos pouzivany
@kamilka455 Ďakujem veľmi pekne za odpoveď a radu❤❤❤
@ivanach1 s akým problémom a ako pomohol
Bola som u dr. Pintera, dostala som bylinkové čaje, ale ešte neviem sa vyjadriť, je to krátky čas. Veľmi ma zaujíma tiež názor druhých, ktorí už majú nejaké skúsenosti.