Poznáte Colostrum?

patuskaaa
28. júl 2014

ahojte, zienky uz ste sa stretli s vyrobkom Colostrum na podporu imunity ? 🙂

marijaani
28. júl 2014

Mozem ho len odporucat. Onoho casu ma to vytiahlo z "brindy" - po nedostatocne preliecenej chripke som bola kazdy druhy tyzden chora a tahalo sa to hadam uz treti mesiac, pricom nic nepomahalo. Vtedy som si kupila Colostrum a nastastie to pomohlo. Odvtedy ho stale mam a ked citim, ze ma nieco obchadza, hodim do seba par toboliek. Ucinkuje to vynikajuco.

acer11
28. júl 2014

a máme sa s ním stretnúť,alebo je to reklama? či? 😀

luciannka83
28. júl 2014

Áno, brávala som ho. A chceš ho pre dieťa, alebo pre seba? Na trhu je ale strašne veľa druhov, treba dávať pozor aký kupuješ. Najlepšie je do 48 hodín po pôrode, lebo obsahuje najväčšie množstvo imunoglobulínov. Nie je vhodné pre deti mladšie ako 3 roky. Na mňa keď niečo išlo, dala som si dvojnásobnú dávku a ráno som bola fit. Ale aj dlhodobé úžívanie na podporu imunity je fajn. Najme s aloe vera a probiotikami.

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monkabr
28. júl 2014

kinna
Oznacit vitamin C v tabletach - kvapkach ako skodlivy a pritom vychalovat dopnok, ktory ten ,,zly" vitamin C obsahuje tiez, plus obsahuje konzervanty sorbát draselný a benzoát sodný! , ktorý ma hodnotu skodlivosti 4!, je nevhodny pre deti a silny alergen.... Tak to je totalny nonsens, nehnevaj sa
http://www.emulgatory.cz/seznam-ecek/E211
http://www.emulgatory.cz/seznam-ecek/E202

kbusova87
28. júl 2014

Ja odporucam Biocolostrum, je to ciro ciste colostrum, ziadne kvapky a podobne, ale da sa objednat jedine z Ceskej republiky. Mam s nim vyborne skusenosti.ojmu synovi pomohol od operacie mandli. objednala som si ho cez e-colostrum.sk

bibistec
28. júl 2014

ja som uzivala to bez kazeinu nakolko mi vadi laktoza, malo by byt vhodne aj pre ludi s alergiou na bielkovinu kravskeho mlieka avsak treba vyskusat. Co sa tyka imunity tak nepomohlo ale na travenie brutalne, ozaj velmi. take mam skusenosti. Brala som ho 3 mesiace vkuse

mawka
28. júl 2014

malej ho davam mesiac a nevidim nic, ze by sa zlepsilo nieco alebo posilnila sa imunita. bud to uvidime po dlhsej dobe alebo je to zase nejaka kravina. kolostrum na chripku zaberie do druheho dna? no to iste. mam chytene priedusky uz dva tyzdne, valim do seba kolostrum aj byliny, caje a prd makovy. zase nieco, co nam ma pomotat hlavu. beriem to uz s rezervou.

moon1979
1. aug 2014

@kbusova87 dá sa aj na SVK objednať od biocolu 🙂 mám s ním výborné skúsenosti odporúčam tekutý ... v dvoch variántach je, buď ako čisté biocolostrum 100% alebo 50% s ríbezlovou šťavou pre deti ...

koniarova
1. aug 2014

Užíval dlhodobo malý a prd to pomohlo. Takže u mňa zbytočnosť za veľa peňazí. 😉

zvieratko31
7. mar 2020

@moon1979
@kbusova87
@luciannka83 a ostatní, ahojte. Prosím vás kontaktovala som jedneho pána, ktorý Colostrum predáva (za nižšiu cenu ako je LR, no účinné), ale narovinu mi povedal, že jeho deti to nechcú, lebo to nemá dobrú chuť.. dcérka by to nepila teda. Poradili by ste mi prosím, ktoré by bolo pre ňu dobré? Má 8r, no ani tbl mi neprehltne... Ďakujem veľmi

moon1979
8. mar 2020

@zvieratko31 ahoj, to ribezlove je ako dzusik to vypije určite. Alebo kúp v kapsuliach a vysyp jej to do džúsu. Najideálnejšie je v čistej vode nalačno samozrejme...

zvieratko31
9. mar 2020

@moon1979 ahoj, ďakujem za radu. Včera som to nakoniec riešila s pánom, ktorý pracuje v LR a urobila som si objednávku u neho za fajn ceny. Colostrum nebudem dávať stále, na imunitu, na tu budem dávať Vita Activ. To Colostrum az ked sa vyskytne nejaká choroba, tak na ľahký priebeh.