Poznáte alternatívu k medzizubným kefkám Curaprox?

antija
6. okt 2019

Neviete niekto poradiť ekvivalent ku medzizubným kefkám curaprox CPS 09 a CPS 011? Počula som, že TePe medzizubky sú fajn, len neviem aké sú ekvivalenty TePe ku spominanym medzizubkám? Používate niektorá TePe? ...Ďakujem za radu

som_ponorka
6. okt 2019

@antija tepe vydržia menej. Rýchlejšie sa mi poohybali

babulkomale
6. okt 2019

@antija TePe medzizubky som vyskusala raz a stacilo - raz v zmysle pouzivala kym sa nevytrhli z rucky a nezostali mi medzi zubami a to pomerne rychlo. Curaprox je kvalita, to sa neda porovnat. Kazda nasadka medzizubky mi vydrzi dlho. TePe je dobra jednozvazkova, je masivnejsia rucka oproti Curaprox, mne viac vyhovuje a aj stetinky su take " baculatejsie". Ale mam aj jednozvazkovu Cur. a pouzivam podla potreby.

akinom0077
7. okt 2019

@antija / ano Curaprox maju najlepsiu vydrz a su NAJ ale tie nahrady nekonecny pribeh nahodit to tam, preto uprednostnujem TEPE cervene su v podstate ako curaprox cervene

bozzie
7. okt 2019

@antija a preco ich vlastne chces menit? Ved tie curaprox su fakt najlepsie!

daarling
7. okt 2019

Kočky, ja sa opytam trocha inú otazku...kolko stoja v lekarni náhrady do curaprox? Oplati sa kupit v drogérii či v lekarni?

som_ponorka
7. okt 2019

@daarling v lekárni u nás tie 5 kusove tak do 6,50 tuším

antija
autor
8. okt 2019

@akinom0077 preco nekonecny pribeh, ved to je za sekundu nahodene

antija
autor
8. okt 2019

@bozzie tak z financneho hladiska mi prisli tepe vyhodnejsie, ale vidim ze zostanem pri curaproxkach

akinom0077
9. okt 2019

@antija / lebo sa mi to jednoducho nedari nahodit. Mozno je to tym ze mam gelove nechty🙂