Ahojte. Potrebujem poradiť. Menzes mi mešká 3 týždne kvôli 5.5 cm cyste. Už mi pichli druhu vyvolávacku, tak čakám ci sa mi spustí. Je nejaká alternatíva ci už bylinky alebo lieky ako odstrániť cystu? Ďakujem
Mojej sesterke pomohlo tehotenstvo. Dovtedy mala kopec cyst, mala problém aj otehotnieť, ale po pôrode zrazu už ani jedna cysta.
Výživový doplnok lycium - na prírodnej báze. Je to silný antioxidant. Kamoske iba vďaka nemu cysta zmizla za 2 mesiace
Idem skúsiť alchemilku a uvidim co dalej
Niekomu pomôže aj obyčajný Thiamin, niekomu nič. Ja som Alchemilku skúšala a vynechávala mi ms po nej.
Ahoj áno je alternatíva, kamarátka si pomohla prírodnými doplnkami. Nešlo to samozrejme hneď ale už ma s tým pokoj.
Zdravím, tiež mam problém s cystou na vaječníku, mam ju už dlhší čas podla výsledkov je vodová.Najprv som brala thiamin injekcie, potom som brala pyridoxin s thiaminom v tabletach a vit.B. 3mesiace a nezabralo tak som vyskusala tablety indol 250 women aj tie už beriem skoro 3 mesiace a nič. :( Neviem sa jej zbaviť už má skoro 5cm a teda už na operáciu ale menzes mám pravidelný. :( prosím tiež o radu ďakujem
@slniecko562 Ahoj, sme na tom úplne rovnako. Mne 1 praskla, vlani v máji, lenže už mám ďalšiu. Mne operáciu 1 známy neodporučil.
Vyskúšala som Alchemilku, tá urobila viac škody ako osohu, pupalku, thiamin, vitex a nič.
Mne povedali, že Indol zaberie až po 5 - 6 mes..
@fkata 😞😞😞 mne povedala gyn. že aspoň 3 mesiace. Ale ak to nezaberie, kamarátka mi poradila ešte toto https://doplnky-stravy.heureka.sk/energy-gynex-...
@slniecko562 ja som ho skúšala, ale ma vkuse od neho preháňalo. Po týždni som to vzdala. 😞
Mne dnes poradili ešte vyradiť komplet mliečne výrobky zo stravy, tak skúsim.
jaj tak,no tak radšej vynechám. ja už mliečne tiež nejem cca 2 tyždne,skúsila som to obmedzit pretože si myslím že mi to nerobí moc dobre. dúfam že vam to pomôže a cysta zmizne
@dadika41 ahoj 🙂 ja som mala na vaječníkoch cysty - klasicke vodové a skúsila som indonal a mne praskli mi a uz som čistá ... musím však priznať ze nasledujúce tri menštruácie (vlastne to obdobie ked sa vyplavovali) som mala hrozne bolesti menštruačné ... proste otras ... ale vyčistilo to, a odvtedy mam kramy tiptop do bodky presne na deň ... brala som ich 3 mesiace ... 🙂 ak by sa ti tvorili znova tak skús ... baby to berú aj preventívne a pochvaľujú si a uz sa k ním Radim aj ja 🙂