Ahojte dievčatá, chcela by som sa Vás opýtať, či máte niektorá skúsenosť s bylinnými tabletkami PMS formula... http://naturalfactors.com/ca/en/products/433/pm... Na slovenských stránkach som to nenašla... Včera mi to dala doktorka, lebo mám strasne rozkolísané hodnoty prolaktínu, testosterónu, progesterónu a ešte ďalších hormónov. Máte s nimi niektorá skúsenosť? Ďakujem veľmi pekne za každú odpoveď. 🙂
nikto s tým nemá skúsenosť?
ahoj,prosím ťa ,užívala si tieto tabletky?lekár mi ich doporučiĺ a neviem čo je to zač,ďakujem
@mazula ahoj, uzivala som ich asi mesiac, ale potom som znovu presla na femi kvapky... Bala som sa ich brat naraz a femi mi krasne posunuli ovulku o desat dni, ako to byvalo predtym... Tebe ich doporucil kvoli comu? Mne medzitym zistili aj PCOS, zvyseny prolaktin a testosteron a znizeny vitamin D, takze mozno aj preto som mala pocit, ze efekt ziadny... 😔
@janie80
od ovu až po menzes ma bolí strašne prsník,mám výtok z prsníkov,ale to je dôsledok toho že som 2 a pol roka kojila a skončila som v septembri, že to ešte klapka mliečnych žliaz nie je zavretá,a snažíme sa o druhé mimi,a tretí mesiac nič,tak nejak mi doporučil toto,lenže to predáva on, takže neviem neviem
Ja ich beriem necelý mesiac pretože nemam pravidelný menzes tak mi to doktorka odporúčila a tiež sa snažime o babatko ale akosi stále nič vobec sa nám nedari a kebyže neberiem tabletky nemam ovu :( prosim vás brala nejaka mamička tieto tabletky a mala podobné problémy ako ja ( mam aj problémy zo štitnou žlozou) a podarilo sa otehotnieť??? ak áno za aky dlhý čas...prosím poraďťe mi niekto :(
Ahojte mamicky. Chcela by som brat tabletky FEM+, su vyborne. Uz som to raz brala a pomohol nam, mame v postielku pekny chlapcek. 🙂 Vtedy som kupila od gynekologa, ale boli velmi drahe. Chcela som to objednat, ale nedorucia to z Ciech na Slovensko. Vedel by mi niekto pomoct? Dakujem.
@tituli Ahoj, ak máš ešte záujem o tie tabletky, mám jedno takmer celé balenie, bolo ich tam 90, zostalo 82 ks 😉 Môžem poslať. Poprípade, dala som ich aj do inzerátu.
Darujem cca pol balenia, dostala som, u mna efekt nebol, kto by chcel, poslem za postovne, piste do spravy
@claretamaria Dobry den je to ešte aktuálne?mala by som záujem
@janusik45
Dobrý deň, ja ho este stále mám, ak by ste chceli.
Len je tam expiracia do 2018. Tak neviem...
nie, nie je, lebo som ich vyhodila
Baby mam doma fem+ cca 70 tabliet mne stacilo 20 a cakame prirastok do rodiny... Za 18e posuniem dalej nech urobi dalsiu zenu šťastnú
Dievčatá, poznáte to niektorá? 😕