Pozitívny vysledok

30. jan 2022

Čaute ľudia 😐 včera si spravili test mama s otcom výsledok im vyšiel pozitívny ja som si spravila tiež a mi vyšiel tiež pozitívny ale slabé čiarky na oby dvoch testov je možné že ja už pomali s toho vychádzam von? Ja mám len nádchu nič viac necítim sa byť slabá v pondelok zavoláme u doktorky neviete koľko sa zostáva v karanténe ? teraz neviem, či je to pravda dočítala som sa že 5 dní lebo omikron má ľahší priebeh som s toho zúfalá ide to všetko na psichike od včera mam stres cítim sa jak v base nech to len tak bude že 5 dní 😭🙏bude karantena, viem že každý si stym prešiel že to nieje nič hrozne ale zomrel mi strýko na covid bol zaočkovany 2x 😭 a teraz sme v karanténe mi a to ani jeden týždeň neprešiel 😐 ach som zúfalá

loliki
30. jan 2022

Len pokoj. Je to mierny priebeh. Nádcha, teplota.

queeninthenorth
30. jan 2022

Áno platí 5 dňová karanténa, ráno sa zahlaste všeobecnej lekárke, ak chcete mať však potvrdenie o prekonaní je nutný pcr test, hlavne zachovajte pokoj, sledujte sa, oddychujte, pite veľa tekutín a veľa vitamínov jedzte, najmä D vitamín a C vitamín, tie vo veľkých množstvách sa podávajú covid pacientom

es2021
30. jan 2022

@queeninthenorth prosim Vas ta 5 dnova karantena je od momentu kedy bol pozitivny aj domaci test alebo od prvych priznakov?

simca06022011
30. jan 2022

5 dnova karantena plati ale podla toho co som sledovaka, ak mas príznaky ostavas doma aj potom. Riešit treba s praktickým lekárom. A hlavne kľud a orestaň robit dramy😁 Tak ked raz mas covid, hadam prezijes tyzden a aj dva doma. Aka basa? Zdravie prvoradé.

jjanulienka
30. jan 2022

5 dni len keď budeš bez príznakov. Kľud omicron ma naozaj mierny priebeh, my sme mali dva dni teploty nič iné. Držím palce. A neboj prežili sme 10 dňovú karantenu aj s dvomi deťmi 😬

queeninthenorth
30. jan 2022

@simca06022011 presne ako vraví Simča, 5 dni od priznakov alebo pozitívneho testu, záleží naozaj od priznakov a od pokynov všeobecného lekára, manžel mal teraz omikron a spadal ešte pod 10 dňovú karantenu, ja som bola negat, tak bol sám na byte aj s kocúrom a obaja to prežili tak kľud