Dobry vecer. Okrem genitalneho herpesu mam pozitivny cytomegalovirus. V tychto hodnotach.:
Anti-cmv v IgM (cmia) negtiv
Anti-cmv v IgG (cmia) pozitiv 127,3 au/ml( >6)
Lekarka mi zatial nic nepovedala a neviem ci som to prekonala teraz alebo v minulosti. Nemate skusenost?
Plus trpim roky na herpesy 1-2
No hotova som:( hotova:(
Ano v 13 tyzdni
:(( a neviem kedy som mala virus ci to je davno alebo uz v teho:(
Ale aj tak
Nebezpecne velmi plus som uz 3 krat mala genital herpes! A raz na ustach!😔
Na infekcnom? Ci gynekologicka ti robila test. Ved by ti mali vsetko vysvetlit ci je aktivny niektory. Ja ti zajtra napisem tie hodnoty pokial je aktivny, nemozem to vcul najst
Na infekcne som objednana az koncom tyzdna. Toto mi vyslo u obvodnej z preventivky a to iste isto bude aj u gynekolog.brala mi totiz vcera krv
Dakujem !! Hento som com napisala v uvode to su moje hodnoty. Teraz negativ ale igg pozitiv a neviem kedy som ho prekonala ci teraz alebo mimo tehotenstva
ak by prebiehala akutna infekcia, vysoke su hodnoty IgA, IgM je infekcia prekonana v blizkej minulosti ( niekolko tyzdnov az mesiacov) a IgG hovori, ze infekcia bola prekonana v minulosti ... podla toho co si pisala, vyzera to, ze infekciu si prekonala davnejsie ... Pokial mas problem s virusovymi ochoreniami, mas oslabenu imunitu...nezaskodi uzivat B vitaminy, kokosovy olej...skus pozriet rady na nete..hod do google "rng nazory", tam jeden pan odporuca doplnky na zvysenie imunity
Dakujem. Ja sa velmi
Bojim ze som ju prekonala v tehotenstve. Ja dufam ze nie:(
Tak sa snazim vsetko dodrziavat. Konecne som otehotnela a zrazu vsetko napovrch:(
Na infekcnom ti spravia komplet. Uz som to nasla. Spolu s IgM sa musi robot aj IgG. Ak je aj to zvysene, znamena to, ze infekcia bola v minulosti. A zalezi na aky konkretny virus. Ja tu mam v karte iba napisane hodnota nad 5,0, ale neviem ake su to jednotky. Len ked mas aj teraz herpes, asi ti vyjde nieco aktivne. Ale netreba mat hned paniku. V tehu su nebezpecne virusove akutne infekcie s horuckami ako ovcie kiahne, sarlach, toxoplazmoza atd, nie kozne. Genitalny je tiez len kozny herpes. Mozno treba riesit aj partnera. Hlavne sa neboj. Aj oslabena imunita robi svoje a to mame v tehu vsetky
Ach:( taka som nestastna
Dakujem dievcata!
A vidis, fishie ti to napisala ako to je. Ja uz si to moc nepamatam, bolo to davno, ale po tej infekcii mam 8r syna. Zdravo jedz, vyhod cukor, ecka, pozitivne mysli. Lahko sa to povie, ale co ine sa da
Ani si neviete predstavit ako mi taketo povzbudive slova pomahaju. Ja som sa vzdavala myslienky na babo a hen a teraz toto tak som proste zufala
Neboj, herpes ma 3/4 ludstva. Ale to co je za doktorku, ze ti nic nevysvetlila, to nechapem
Vies co..... Niekedy je pristup katastrofalny. Aj ked je velmi dobra.........
Ked uz si v 13tt bola si na NT ultrazvuku? Robi sa do 13+6tt.
Bola som
Na 1 do 12 tyzdna a idem az 15
Tak si pytaj aj toto, ak stihas, tam sa skumaju pripadne vady, budes kludnejsia. Mna poslali, ale z uplne inych dovodov. Podla mna to je dobre absolvovat pre pohodu na dusi
Ahoj. Tiez mam cytmeg.konkretne EBV, ale neaktivny po inf.mononukleoze. Teraz si tehu?