Žienky, aký máte názor na to testovanie? Chystáte sa to absolvovať?
Neviete prosím ako to je ak je niekto z rodiny z domácnosti pozitívny..či s ním treba ostať rovno v karanténe a nemusí sa ísť na test ? alebo aj tak ísť na test? Po pravde ja už mám z toho chaos akosi :D
Moja situácia je taká, že niekto z domácnosti je prechladnutý tak ak by náhodou mal aj tento vírus ako to riešiť ďalej. Aj kvôli práci, lebo iba brigádujem a tam netuším ako to budú tolerovať.
Ďakujem vopred za dobrú radu 🙂 hlavne buďte zdravííí🙂
Ideme... resp. chceme...
@0kristina0 je úplne jedno čo povie šéf. Dôležité je čo povie hygiena. Karantenu ti neprikazuje totižto šéf.
@lucia147852 ano mas pravdu, pomylila som si to s tym, ze by mohol ist do prace keby sa ja nezucastnim testovania, svoju odpoved radsej zmazem aby som nikoho nemylila
Ďakujem za info, akože už je v obeho milión názorov a informácii, niekdy nevieš kam sa pohnúť. Ja pojdem ale asi až v nedeľu, ostatní v sobotu. Uvidím ako dopadnú. Ak bude niekto pozitívny rovno môžem ostať v karanténe bez ohľadu na test...
@lucia147852 Ste v karantene? A musíte byť v karantene, aj keď budú testy negatívne? Pýtam sa preto, lebo jedno mi hovorí lekár a iné zamestnávateľ. Dik.
Práveže z týchto antigen.testov sa nedohladavaju kontaktu. Čo som na korona.gov tuším čítala či kde, tak len dva dni dozadu že s kým človek bol.
Teda tých len informovať nech sa sledujú.
Však tých PCR kontakty ledva dohladavaju
kamoske vysiel antigen test a nasledne aj PCR test pozitivny pred tyzdnom. volali z hygieny a objednali jej 12r dceru a jej mami na test. dalsia dcera - 10r nemusi,a le vsetky su v povinnej karantene. na celoplosnom testovanis a zucastnit nemusia, pojdu na test tam, kde sa robili testy doteraz.
@katkati my sme tetaz lebo svokor je chorý. Ale nebývame s ním v domácnosti. Tak len do výsledku pcr testov. Dnes sme boli.
Čo sa antigen testov týka keď budete všetci z domácnosti negatívny tak ideš do práce. Keď niekto bude pozit ste v karantene
@rachel36a ahoj a ako sa citis?
@kristianka2255 hrozne...muz je ok, ale ja uz 11 den len lezim ...
Samozrejme že s ním musíš ostať v karantene ak je aj len jeden pozitívny. Či pôjdeš na testy je už tvoj problém. My na test nejdeme, pretože kvôli kontaktu sme boli dnes na pcr.