Dobrý deň,chcela by som sa opýtať či ste sa už niekto stretli stym že vám vyšiel pozitívny antigenový test v momke a domáci test antigenový následne negatívny...to že musím byť v karanténe to nieje o čom to mi je jasné....už som objednaná na pcr test....mna len znepokojuje to že som pred antigenovým testom použila zubnu vodu čo sa neodporúča 🤦♀️celkom som sa zabudla...žeby to malo vplyv na pozitívny test?každopádne zajtra som objednaná na pcr tak som zvedavá...ak vyjde negatív tak aký je postup?
pokial viem tak pred antigenom nie su podmienky nepouzit ustnu vodu (ale mozno sa mylim). Viem ze na pcr 2 hodiny predtym ani jest, ani fajcit, ani ustna voda ci umytie zubov... tiez idem s detmi na pcr zajtra, dcere vysiel domaci samotest 2x pozitivny.
dolezity je potom PCR test, ak ten bude negativny, fungujes ako keby nic dalej a ak je pozitivny tak karantena. na antigenove nie je spolah
áno, mám v okolí niekoľko podobných prípadov.. moja kolegyňa sa denne testovala doma, nakoniec jej aj tak v MOMke vyšiel pozitívny test.. a takýchto prípadov poznám viac.. najspoľahlivejší bude PCR test
Syn sobota ant.test pozit. ja negat., na 5 deň som test zopakovala negat. na 6den PCR pozit.