Pozitívny antigénový test so slabšou jednou čiarkou

9. feb 2022

Ahojte, príznaky mám už asi 4-5 dni a keďže vyšla včera pozitívna aj sestra tak som si spravila antigenovy test aj ja. Vyšiel pozitívny avšak čiarka je dosť slaba a zdá sa mi sivá. Znamená to že mi covid ešte len začína?

jarkagrm
9. feb 2022

Áno si pozitívna, moja dcérka bola v karantene na 3.den mala príznaky domáci test neukázal nič ale pcr áno a v ten deň som jej urobila ešte aj domáci test a bolo to presne ako máš ty.

jaron
9. feb 2022

Môže začínať, alebo aj ustupovať. To je ťažko povedať.

Pri dcére to bolo tak, že ja prvý COVID Atg (aj príznaky), PCR mi ho potvrdil a potom sa pridala dcéra Atg pozitívna. ATg sme potom počas karantény skúšali doma vždy po 1 - 2 dňoch a stále pozitívny. Potom jedného dňa ja už neg., dcéra na pomedzi neg/poz., na druhý deň už aj ona neg. Malo to logiku, neskôr dostala, neskôr to "odišlo". V našom prípade Atg krásne fungovali, všetko dávalo logiku a zmysel aj v súlade s príznakmi, aj s PCR.

Čiže ak máš dosť testov, skús to zopakovať na druhý deň a budeš vedieť, ktorým smerom to ide. I keď podľa situácie sa zdá, že to bude asi skôr pred, ako po. Ale týmto to na isto overíš.

autor
9. feb 2022

@jaron Objednala som sa pcr test tak uvidím. Ďakujem za odpoveď

jaron
9. feb 2022

To je dobre s tým PCR to potvrdiť. I keď ako som písal, v našom prípade sa Atg správali logicky a vyzerá, že všetko ukazovali dobre, predsa len je ich presnosť asi menšia než PCR. Čiže tiež som si chcel byť istý s PCR.

autor
9. feb 2022

@jarkagrm a karanténa jej platila od dátumu kedy jej vyšiel pozitívny pcr test?

iwesska
9. feb 2022

Toto je slaba ciarka? 🤨 Ja som mala taku,ze som ju v roznych uhloch musela naracat,aby som ju videla a som pozitiv s vysokou nalozou. Toto je jasne pozitiv a znamena,ze si infekcna stale,nie,ze ti zacina,alebo konci.

autor
9. feb 2022

@jaron ešte sa spýtam ak som sa objednala na pcr test s tým že mám príznaky tak platím za pcr test?

jaron
9. feb 2022

Nemala by si platiť nič. Ani ja som neplatil. Tiež som si tam začiarkol príznaky, čo bola aj pravda.

jarkagrm
9. feb 2022

Už bola pred tým v karantene pcr mala robený na na 5.den od posledného kontaktu a príznak mala na 3.den