Ahojte ako by ste to riesili? 11 dni od prvych priznakov covidu, následne stvrtok pozitivny antigen a v piatok pcr...vysoka naloz..priznaky uz teraz nie su skoro vobec ale nakoľko som mala vysokú naloz tak este stale mam pozitivny antigen ci značí infekcnost a este asi nie uplne zotavenie .. zajtra by som mala ist do prace po 5dnoch karanteny..v praci sa dost nabeham... neviem ist do prace ci volat lekarke a predĺžiť pn?
Určite volať dr.
pri príznakoch a pozitívnom teste aj po, určite koniec karantény doktor
ak mas priznaky, karantena ti nekonci. Karantena po piatich dnoch konci len v pripade, ze si poslednych 24 hodin bez priznakov. Logicky s priznakmi si este stale infekcna. Treba volat lekarovi, nech predlzi PN.
5 dňová karanténa platí pre bezpriznakovych
tak to je jasne pozitivny.
To je este riasne silna ciarka, nasho syna nepustili do skoly s ledva viditelnou ciarkou a to nemal ziadne priznaky, bol doma 11 dni. Hoci nas nenakazil, nechapem, ako to je mozne. Treba volat dr., ale ak mas priznaky, tak by som medzi ludi nesla uz z principu. A ak sa este aj blbo citis.
Pozitívna môžeš byť ešte 3 mesiace. Brat mal už druhý krát covid a stále ma pozitivny test
@hesloveslo PCR áno, antigen takto dlho pozitívny nie je
no volala som a do piatku aspon doma...
@moni73 neviem preco nas to tak dlho drzi :( ja tiez cca 5.-6. Den najvyššia naloz najsilnejší antigen a teraz som 11.den a este stale silny :/
A príznaky este mas?
Ja som dnes 10 den a tiež stale pozitivny vysledok ag a dost silne. A moja dr len mailom komunikovala, dobrala som atb, predpisala Trifed a rovno ma aj vypisala od 18.2. co nechapem, nakolko stale kaslem a soplim😔 Asi rata s tym, ze do piatka budem fit
Priznaky boli bolest hrdla, teploty bolest svalov, zapal v dutinach - kychanie, bolest oci zachripnutie.. teraz uz len mierna bolest hlavy a pali ma nos sem tam. Vcera trochu svaly