Povzbudenie pri tetánii

zuzzzka8
7. jún 2024

Ahojte 🙂

Viem veľmi dobre, koľko tém bolo založených s touto tematikou, čítala som.
No napriek tomu nesmelo prosím o povzbudenie a prípadné rady na doplnky, stravovanie, cvičenie, formy relaxu. Magnosolv nie je pre mňa asi tým pravým, máte tip na iné magnézium, prosím? Všetko, čo vás tetanikov vedelo vrátiť do života tak, že ste si ho vedeli zase vychutnať.
Diagnózu som dostala včera po iných vylúčených. Samozrejme som aj rada, že niečo iné v tom nie je, ale príjemne sa necítim aj tak. Odkedy som spadla do kolotoča aj úzkostí, beriem antidepresíva (2 mesiace Escitalopram).
Nechcem priveľmi bojovať, chcem prijať a naučiť sa žiť, nie prežívať.

Ďakujem krásne za každé slovo ♥

irusa
7. jún 2024

bojovala som s tým 6 rokov.... prešlo to samé... brala som to už ako súčasť života..

nika23t
7. jún 2024

@zuzzzka8 magnosolv je silne, ale účinné. Ak Ti nesadlo brat celé balenie naraz, rozdel si balík na dve dávky a pi pomaly, aj hodinu ráno a aj večer. Ja užívam teraz magnerot, pomáhajú mi veľmi relaxačné cvičenia, ktoré ma naučila psychologička. Teraz už mi stačí len rychle cvičenie. Inak toho nájdeš veľa. Oddych, relax, nebrať sa príliš vážne, co najmenej stresu a veľa pohybu, ci už doma zacvičiť 15 min, alebo von, prechádzka, bicykel, korčule, hocičo, co Ta baví. Čítaj knihy, píš si denník, do ničoho sa nenut, nerob veci nasilu. Ak Ta nebaví cvičiť, netlac sa do toho. Trochu povoliť z nárokov na seba aj na ostatných, menej sledovať sociálne siete, ideálne vôbec. Selektovat sledovane média, snaž sa zachovať si čistú hlavu.

drahusa333
7. jún 2024

@zuzzzka8 mne pomohol magnerot, su obdobia kedy je to horsie a potom su obdobia kludu....netreba sa na to sustredit, snazit sa oddychovat, prechadzat sa,najst si nieco co ta bavi

aurinia
8. jún 2024

@zuzzzka8 mne magnerot nezaberal....musela som nasadit vapnik....potom mi bolo lepsie ...neberu sa naraz... dôležitý je aj draslik brat ...pri tetanii chybaju mineraly. ..a nie len magnezium

nataliska
6. aug 2024

@zuzzzka8 piping rock chelat 750 magnezium. Najlepšie a to som mala silné krce. Odporúčam mam ho od kamošky dlhoročnej tetaničky. Ostatne magnezia sú slabé.