Povianočná únava

ivette1223
2. jan 2023

Ahojte, par dni (2-3) pociťujem takú väčšiu únavu. Môže to byt preto ze sedim väčšinou doma jak boli sviatky, a počasie je take ake je? Keď niečo robím je mi ok, necitim nič ze by som nevládala ale jakmile sa zotmieva a uz iba "oddychujeme" tak ma chyta spanok a únava 🤦🏻‍♀️ vonku tiez je vsetko ok 🙈 snad v tom niesom sama 🤦🏻‍♀️

zmrzlinka2021
2. jan 2023

@ivette1223 prirodzený rytmus organizmu v tomto období. Ak je to len večer, je to ok.

zuzikak
2. jan 2023

uplne ta chapem 🙂 Tvoja unava je normalna lebo na sviatky sa clovek pripravuje, chysta, popritom chodi do prace, navstevy tiez niekedy nie su bez namahy. Je to tak. Je to obdobie plne radosti ale aj starosti ak chce aby bola vianocna atmosfera, upratane, napecene a to sa samo nespravi. Netvrdim, ze kazdy maka ako otrok ale mat po sviatkoch klud sama pre seba je idealny stav ak si mozes dovolit spanim. Ano pocasie je vonku take o nicom - ranne hmly, zamracene cely den....keby si mala vsade vela snehu, aj by si citila inu atmosferu. Ak sa ti da, skus ist v trosku lepsom pocasi aspon na kratku prechadzku. A ak sa ti chce spat, tak spi. Posluchaj svoje telo. S prichodom slnka bude viac energie....