Ahojte... používa niekto na PAS Zinziho Balance olej?
https://www.altermedic.sk/zinzino-balanceoil-30...
že či je to ozaj taká sláva , alebo zas blbosť....
U nás žiadna zmena. Už predtým bral Mollers a ten ho trochu nakopol mám pocit.
Berie ho syn uz cca pol roka.. neviem, berie okrem toho aj ine veci tak tazko povedat nakolko zabera zinzino.. bral predtym mollers a bol ako odtrhnuty z retaze
Pozor na predajcov a ich viazanosť na 6 mesiacov ktorú Vám samozrejme oznámia až po zaplatení prvej objednávky.
Ak Vám produkty nepomôžu ba dokonca uškodia ste povinný nasiliu ich polroka platiť.
Za storno si účtujú nemalé peniaze. Choré a podobné praktiky ako Helvetia atď...
@podvodzinzino odo mna si za storno neuctovali nic, ale "omylom" mi len prerusili objednávky na dobu 6 mesiacov namiesto trvaleho storna... Teda nie samotna firma, ale sprostredkovatelka.
Zinzino mi maly nevypije, aj ked je to ochutene, v tomto je s nim boj. Ale ked mal dva roky, rok som mu davala inu znacku, plus olivovy olej a inulin. Cize cely Nemechek protokol. Neskutočné co sa dialo, dovtedy isiel z kopca a zrazu... Potom uz mi nic nechcel uzivat. Zinzino davam teraz dcerke, myslim, ze jej pomaha velmi, po epi zachvatoch ostala uplne na urovni parmesacneho babatka a teraz sa konecne zase rozbieha. Urcite tam ma svoj podiel aj rybi olej.
Niekto uziva aj lacnejsi Moellers, iny zas tvrdi, ze sa mu po nom dieta zhorsilo 🤷 ale na zinzino som zatiaľ nepocula, ze by boli zle skúsenosti, max ze nebola ziadna zmena.