Používate masku na spanie?

vanilkovazmrzka
13. jan 2024

Pouzivate masku na spanie? Ak ano, ma nejaky vplyv na kvalitu spanku? Pripadne ma nejaky, ci uz pozitivny alebo negativny, vplyv na pokozku okolo oci?

tenerifka
14. jan 2024

Myslis masku/skrabosku? Tu ja pouzivam pri cestovani, kedze v hotelovej izbe velakrat nie je 100%-na tma, ako mam doma. Mña zobudi aj minimalne svetlo, a takto sa kvalitne vyspim

vanilka3
14. jan 2024

Ja ju pouzivam pri migrene alebo ked som v lete po nocnej, ked nestacia zatiahnute zaluzie ani zaves.

vanilkovazmrzka
autor
14. jan 2024

@tenerifka @vanilka3 ano taku myslim. Dostala som vo vianocnom balicku a chcela som vyskusat, ci to nejako zlepsi kvalitu spanku. Ale vzdy sa zobudim s tym, ze maska je pod vankusom 😃

A skor ma zaujimalo, ze ci to niekto pouzova pravidelne, a ze ci tym napriklad netrpi ta jemna pokozka okolo oci, ked je celu noc zakryta… co ocividne nieje celkom moj problem, kedze mi to padne z hlavy 😃

1mina
14. jan 2024

Moja dcera pouziva stale, uz to zaviedla aj v skolke ako trend zas v novej triede 😂😂😂 ja sem tam s nou zo srandy som si vecer dala, ale teda nevydrzim v tom do rana neviem.

vanilkovazmrzka
autor
14. jan 2024

@1mina no zlata 😃 uz od malicka trendsetterka 😃

Mne to neprekaza a dokazala by som v tom spat celu noc, ale smyka sa mi to z vlasov takze realne to mam asi na hlave dokym sa 2-3x neotocim 😅

dagas
14. jan 2024

@vanilkovazmrzka ja mám velký nos takže aj tak mám medzeru a nemám to poriadne na očiach 🤣🤣🤣 ale dostala som pod stromček a dcéra mi to zobrala. celkom jej to pomáha lebo musí mať zatvorené oči. Keď to nemá zaspáva dlhšie.Len sa bojím že sa s tým v noci zaškrtí tak jej to dávam dole keď zaspí 🤭

tenerifka
14. jan 2024

Ja pouzivam tie obycajne, co davaju v lietadle, mam uz doma slusnu kolekciu z roznych leteckych spolocnosti.
Niektore su viac volne a niektore pevnejdie-tie by sa nemali v noci zosmyknut.
Na plet okolo oci to asi vplyv nema, nic som si nevsimla.

bodnarovag
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bodnarovag
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bodnarovag
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bodnarovag
Odpoveď bola odstránená
Zobraz