Bol mi ponuknuty tento produkt a este aj nejake na klby a chudnutie, ale nepoznam tuto firmu a ani vysledky z uzivania tychto produktov. Budem rada za vase postrehy. Dakujem.
Ja používam z firmy FLP, som zaregistrovaná, mám výhodnejšiu cenu a som s ním spokojná, momentálne ho užíva syn po operácii pľúc - 2 mesiace, lekár mu odporúčal aspoň 5 - 6 mesiacov. Výhoda je tá, že môžem telefonicky konzultovať problém s lekárom - primár naturálnej medicíny - v Košiciach.
Milé dámy,
Pozrite si etiketu výrobcu, vyhľadajte si web stránku IASC a pozrite si, či je certifikovaná.
Ani neviete za akých prísnych pravidiel prebieha spracovanie a výroba produktov z Aloe Vera.
Rozdiel ceny medzi certifikovaným a necertifikovaným výrobkom je dosť malý, ale ten necertifikovaný kvalitou zaostáva a Vy zbytočne preplácate.
Pomôžem Vám, tu to máte aj v slovenčine http://www.iasc.org/
Som distribútor, zaujímam sa o to.
@mili768 ja používam, a som velmi spokojná 😉 je to česká firma ktorá otvorila trh na slovensku a teraz otvárajú aj v polsku. majitelia sú česi a výrobky sa tieš vyrábajú v čechách a všetky výrobky sú certifikované 🙂 kto má záujem , viac info pošlem v IP -neviem kolko môžem aby som neporušila pravidlá. taktieš môžem poradiť ak máte nejaké problémy - otázky
www.dregrt.net kod - voucher 48615859
@perlaa To že sú certifikované, to Vám napíše každý.
Pošlite mi odkaz zo stránky spoločnosti IASC na ktorej bude meno Dr.Egrt, alebo názov jedného z jeho produktov.
Potom verejne napíšem, že máte pravdu a ja sa mýlim.
@mili768 Môžem sa spýtať? Už Ste si vybrala?
Pozrite na jeden fakt. Keď spomeniem certifikáciu od IASC, končí sa diskusia.
Vyjádření Úradu Verejného zdravotníctvta SK.
@lubosk0470 chcela som vložiť to čo som našla, no akosi sa mi to nepodarilo ☹
podstatné pre mňa je že som s užívaním tohto produktu spokojná a aj moja rodina.......každý nech si vyberie podľa svojho uváženia 😉
Nedalo mi to a objednal som si Svalovú terapiu.
No a som milo prekvapený.
registrovala som k Dr.Egrt tiež po tom ako som skončila v nemocnici na vozíčku, určili mi aj zlú diagnózu a mala som podstúpiť 2x operáciu, rozhodla som sa na vl. žiadosť opustiť nemocnicu, odmietla operácie, vysadila všetky lieky čo mi neurológovia predpisovali, pila som aloe vera, užívala Arthron4 a natierala si svalovú terapiu, na základe toho že mi to zabralo, som sa zaregistrovala, s ostatnými výrobkami skúsenosti priamo nemám
ale môžete si prečítať potrobnejšie o každom výrobku tu na tejto stránke, keď si kliknete na daný produkt, zobrazí sa vám aj popis o ňom
www.dregrt.sk/zdravie-je-zaklad
prajem všetkým krásny deň
Áno, sme všetci natoľko tupi, že ti zozerieme, že si si vytvorila toto konto, len aby si oživila rok starú diskusiu a náhodou sem zavesila odkaz na obchod, kde sa tento zázrak dá kúpiť.
Inak o kvalite produktu svedčí to, že za tie roky sem prispievali len predajcovia s ponukou. Jednoducho smejdi...
Kúpil som Aloe Vera od spomínanej firmy a hovorím - nikdy viac!!! 😝
Nebudem písať odkiaľ som ju kupoval predtým, alebo aj teraz, ale ten gél je o ničom, čo oni ponúkajú.
Myslím že poniektorých lieči len psychika, lebo nevedia čo je to gél Aloe Vera.
www.dregrt.cz/radopo sú tam skúsenosti ľudí ktorý to už užívali.
nikto ste sa nestretli?