Používate Aloe vera od Dr. Egrt?

mili768
28. sep 2012

Bol mi ponuknuty tento produkt a este aj nejake na klby a chudnutie, ale nepoznam tuto firmu a ani vysledky z uzivania tychto produktov. Budem rada za vase postrehy. Dakujem.

mili768
autor
29. sep 2012

nikto ste sa nestretli?

jugu
29. sep 2012

Ja používam z firmy FLP, som zaregistrovaná, mám výhodnejšiu cenu a som s ním spokojná, momentálne ho užíva syn po operácii pľúc - 2 mesiace, lekár mu odporúčal aspoň 5 - 6 mesiacov. Výhoda je tá, že môžem telefonicky konzultovať problém s lekárom - primár naturálnej medicíny - v Košiciach.

lubosk0470
2. júl 2013

Milé dámy,

Pozrite si etiketu výrobcu, vyhľadajte si web stránku IASC a pozrite si, či je certifikovaná.
Ani neviete za akých prísnych pravidiel prebieha spracovanie a výroba produktov z Aloe Vera.
Rozdiel ceny medzi certifikovaným a necertifikovaným výrobkom je dosť malý, ale ten necertifikovaný kvalitou zaostáva a Vy zbytočne preplácate.
Pomôžem Vám, tu to máte aj v slovenčine http://www.iasc.org/
Som distribútor, zaujímam sa o to.

perlaa
2. júl 2013

@mili768 ja používam, a som velmi spokojná 😉 je to česká firma ktorá otvorila trh na slovensku a teraz otvárajú aj v polsku. majitelia sú česi a výrobky sa tieš vyrábajú v čechách a všetky výrobky sú certifikované 🙂 kto má záujem , viac info pošlem v IP -neviem kolko môžem aby som neporušila pravidlá. taktieš môžem poradiť ak máte nejaké problémy - otázky

www.dregrt.net kod - voucher 48615859

lubosk0470
5. júl 2013

@perlaa To že sú certifikované, to Vám napíše každý.
Pošlite mi odkaz zo stránky spoločnosti IASC na ktorej bude meno Dr.Egrt, alebo názov jedného z jeho produktov.
Potom verejne napíšem, že máte pravdu a ja sa mýlim.

lubosk0470
6. júl 2013

@mili768 Môžem sa spýtať? Už Ste si vybrala?
Pozrite na jeden fakt. Keď spomeniem certifikáciu od IASC, končí sa diskusia.

perlaa
8. júl 2013

Vyjádření Úradu Verejného zdravotníctvta SK.

perlaa
8. júl 2013

@lubosk0470 chcela som vložiť to čo som našla, no akosi sa mi to nepodarilo ☹
podstatné pre mňa je že som s užívaním tohto produktu spokojná a aj moja rodina.......každý nech si vyberie podľa svojho uváženia 😉

lubosk0470
22. sep 2013

Nedalo mi to a objednal som si Svalovú terapiu.
No a som milo prekvapený.

kamalka
21. apr 2014

registrovala som k Dr.Egrt tiež po tom ako som skončila v nemocnici na vozíčku, určili mi aj zlú diagnózu a mala som podstúpiť 2x operáciu, rozhodla som sa na vl. žiadosť opustiť nemocnicu, odmietla operácie, vysadila všetky lieky čo mi neurológovia predpisovali, pila som aloe vera, užívala Arthron4 a natierala si svalovú terapiu, na základe toho že mi to zabralo, som sa zaregistrovala, s ostatnými výrobkami skúsenosti priamo nemám
ale môžete si prečítať potrobnejšie o každom výrobku tu na tejto stránke, keď si kliknete na daný produkt, zobrazí sa vám aj popis o ňom
www.dregrt.sk/zdravie-je-zaklad
prajem všetkým krásny deň

stary_ujco
21. apr 2014

Áno, sme všetci natoľko tupi, že ti zozerieme, že si si vytvorila toto konto, len aby si oživila rok starú diskusiu a náhodou sem zavesila odkaz na obchod, kde sa tento zázrak dá kúpiť.
Inak o kvalite produktu svedčí to, že za tie roky sem prispievali len predajcovia s ponukou. Jednoducho smejdi...

lubos0470
29. jún 2014

Kúpil som Aloe Vera od spomínanej firmy a hovorím - nikdy viac!!! 😝
Nebudem písať odkiaľ som ju kupoval predtým, alebo aj teraz, ale ten gél je o ničom, čo oni ponúkajú.
Myslím že poniektorých lieči len psychika, lebo nevedia čo je to gél Aloe Vera.

radopo
3. júl 2014

www.dregrt.cz/radopo sú tam skúsenosti ľudí ktorý to už užívali.

monkabr
3. júl 2014

@radopo Skusenosti ludi, priamo na stranke predajcu... Skoda aj nieco dodavat