Ahojte, pouziva niekto s alergickou nadchou nosove filtre?...a pomohli Vam? ...uz rok trpim alergickou nadchou a som z toho uz niekedy na nervy. Stale upchaty nos, nespavost, bolenie hlavy atd. Ved to poznate. Preto by som sa Vas rada opytala, ci niektora z Vas tieto filtre pouziva a ci naozaj pomahaju, alebo su to vyhodene peniaze. Dakujem za kazdu odpoved 🙂
@lillieen77 lieky beries nejake?
co je to ten nosovy filter? ja som silna alergicka, ale kojim tak nic nemozem brat, za cisty nos a den bez kychania dam miliony 🙂
@bielavila http://www.nosovyfilter.sk/
skus pozriet toto
vyzera to fajn az na to, ze to asi bude vidno, ze tam nieco mam ci?
Či to vyzerá ako pirsing by bol asi ten najmenší problem. Mna by zaujimalo ci to deti su ochotne nosiť, ci to dobre tolerujú a nemajú pocit cudzieho telesa v nose?
Ak máte skúsenosti, sem s nimi. Ďakujem
@lillieen77 ja mam problemy s nosom a momentalne ficim na sterimare na kazdodennu hygienu nosa, zaklopkat vyhovuje mi a maju niekolko druhov aj s medou, manganou a inymi stopovymi prvkami na rozne problemy.....
@belllinka ano,aj lieky aj sprej do nosa. Niekedy mam celkom dobre dni, ale niekedy je to hrozne, nemozem koli upchatemu nosu ani spavat... a ako pises, morska voda je fajn na precistenie nosa, ale proti alergenom neuchrani :( Kukala som na nete, co by mi mohlo pomoct a natrafila som na tieto filtre. Ale su celkom drahe, tak preto sa chcem poradit, ci to pomaha 🙂
Uvazovala som o nich uz davnejsie, ale neviem si predstavit mat v nose cudzi predmet. 😀 Ono to trochu vyzera ako piercing, tak to ma odradilo, radsej v sezone vydrzim par tyzdnov na liekoch a kvapkach do oci.
Nemam alergiu kontinualne cely rok, mam obdobia ked je slabsia/silnejsia.