vraj použvanie krému na hem. bráni výskytu vrások a vyhladzuje ich. chcela by som to skúsiť akurát neviem kt. krémom. vraj to používa aj dosť celebrít. Skúšali ste niekto?
kedysi chodil taky americky serial Modelky, a tam si veselo davali takyto krem, ale nie proti vraskam ale proti kruhom pod ocami 😉 Cize, vo vysledku potom zena asi vyzera ako biela stena, ked si to da na celu tvar.
Potom som kdesi o tom aj citala od nejakeho lekara, ze ano, docasne to na kruhy moze pomoct, lebo stahuje cievky, ale rozhodne to nerobit ako pravidelnu kuru a celkovo, ze radsej nie...
Tiez som pocula ze to pouzivaju na kruhy pod ocami
ou to je dobrá rada lebo ja mám riadne kruhy pod očami a ozaj nič nič nepomáha už som vyškušala nespočetne množstvo krémov a makeupov a rozjasnovačov. Mam to dedične. Skúsim a dám vedieť.
Som sa zasmiala. Áno ja som to tiež počula a teda pochybujem že hviezdy, čo majú najdrahšie krémy sa mažú nejakými takýmito vecami. Ja by som to neskusila, keby to tu všetci odporučili.
aj ja som to počula, ale nie na vrásky, ale na kruhy pod očami ... dávnejšie to radila jedna kozmetička v relácií Zmenáreň 🙂
ok,ale aky krem teda? lebo to co maju v USA podla mna u nas nebude...az si tam clovek nieco nenacape a potom z toho fakt nebude celulitida 😀
ja som pouzívala jeden čas na kruhy , ale nevidela som ziaden rozdiel, vlasne skusam kazdu novinku ktorú nájdem, ale ešt e mi nič nepomohlo, možno len kúštik kazdá mastička alebo roll-on zabral ae inak sa toho asi nezbavim, ale, čo, šak som ešte mladá, mám iba 27 možno kym zosarnem tak objavia nieco co mi zaberie 🙂 🙂 nestrácam nádej 🙂 🙂. žijem s tým od nepamati tak som si zvykla 🙂
nie vsetko, co je v americkych filmoch, sa zaklada na pravde 😀
ako som raz pocula v jednej tunajsej (NL) poucnej show, kremy na hemoroidy pomahaju len pri jednej veci a tou su - hemoroidy 😉
no jasné,že to funguje,už si videla vráskavú prdel? 😀