Potrebujem výmenný lístok na urogynekológiu?

angel987
1. mar 2017

ahojte vsetci, chcem sa spýtať,planujem íst k urogynekologovi,lebo s mojim gynekologom moj problem neviem vyriešiť, možem ist k nemu aj bez vymenného listka alebo ako to u neho funguje? stačí sa iba objednať a prísť či treba nejaký papier k tomu? najlepšie keby sa vyjadrili tie,čo vedia ako to unho chodí a boli tam, dakujem

monca1109
1. mar 2017

To fakt nikto?☹

hviezda21
1. mar 2017

Keď som ja mala urogyn.problem gynekológ mi dal automaticky výmenný lístok, bolo to 2roky dozadu. Inak nakoniec som tam nebola ale podľa mňa treba. Neviem či je to kvôli poisťovni alebo prečo ich davaju-s deťmi mi tiež furt lístky dáva, dokonca vramci jeden kliniky chodím s lístkami (procare) čo sa mi zdá hrozne byrokratické a nelogické keďže všetci sedia v jednej budove a objednáva sa elektronický na čas.

angel987
autor
1. mar 2017

@hviezda21 aha tak. ide o to,že moj gynekolog vravi ze som v poriadku,pritom mam jeden vazny problem a nevie dojst na pricinu. navyse kym sa k nemu dostanem tak vzdy mi da termin az o mesiac - dva . tak som rozmyslala,ze zajdem na urogyn a snad on mi skor pomoze ako ten moj gynkos. len neviem,či tam treba ten listok alebo nie.