Potrebujem výmenný lístok k psychiatrovi?

svadobcania
7. okt 2014

Myslíte že potrebujem výmenný lístok? A vezme ma nejaký hneď v ten deň?
Už to nezvládam ☹

liz_lemon
7. okt 2014

nie, k psychiatrovi vymenny listok netreba, skus nejakemu zavolat, pozri si referencie na lekar.sk

leporeloo
7. okt 2014

ano potrebujes opat vymenny listok. tak chod za obvodnou ona ti povie aj kam patris a napise ze potrebujes akutne vysetrenie , a ak nie sla by som na pohotovost ked budes mat odtial listok tak ta niekto zoberie a mozu ti dat napr magnezium na upokojenie ...

pribinak
7. okt 2014

Nie! K psychiatrovi, gynekológovi a zubarovi výmenný lístok nepotrebujes !!!

klincek
7. okt 2014

nie, ale radsej si tam vopred zavolaj a objednaj si termin, nech mas istotu, ze ta v ten den aj zoberie. byva tam natresk 😀

roklin
7. okt 2014

myslím, že je potrebné odporúcanie od obv. lekára.
prajem všetko dobré

bonaqa2013
7. okt 2014

na týchto lekárov sú teraz hotové fronty.Neviem čo sa deje, ale je aj 2 týždňová čakacia lehota. Žeby ľudia ťažšie znášali záťaže?
Ešte je možnosť kúpiť niečo v lekárni. Napr. je dobrý Persen. Možno že pomože kým prídeš na rad...

evickapooh
7. okt 2014

ak to dobre viem vmenny list nie je potrebny,ale v ten den ta nezoberie ....ani jeden..... ak si tak vaznom stave tak ta posle na psychiatriu-na hospitalizaciu

vejula
7. okt 2014

nepotrebuješ. O tom, že chodiš k psychiatrovi nemusí vedieť ani tvoja obvodačka, spisy sa nevkladaju do karty ak si to neželaš.

mawka
7. okt 2014

no teda to neviem, ale babka, dedo boli u psychiatra a prizvukovali mi do telefonu, aby sme nezabudli vymenny listok. zubar to nie, ale aspon teda u nas psychiatri obaja vymenne listky pytaju.

nicemary
7. okt 2014

Nepotrebuješ, ale nechoď k hocikomu, len preto, že Ťa hneď zoberie, nájdi si naozaj dobrého...

rainee
7. okt 2014

Nepotebujes, ale najdi si dobreho lekara ako pisu baby. Hned ta asi nezoberu, co viem cakacie lehoty su aj mesiac a treba sa objednat.

m_ij_ka
8. okt 2014

nepotrebuješ, nájdi si psychiatra na nete a pozri si hodnotenia od pacientov, zavolaj mu a dohodni si termín

blue99
9. okt 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.