Myslíte že potrebujem výmenný lístok? A vezme ma nejaký hneď v ten deň?
Už to nezvládam ☹
ano potrebujes opat vymenny listok. tak chod za obvodnou ona ti povie aj kam patris a napise ze potrebujes akutne vysetrenie , a ak nie sla by som na pohotovost ked budes mat odtial listok tak ta niekto zoberie a mozu ti dat napr magnezium na upokojenie ...
Nie! K psychiatrovi, gynekológovi a zubarovi výmenný lístok nepotrebujes !!!
nie, ale radsej si tam vopred zavolaj a objednaj si termin, nech mas istotu, ze ta v ten den aj zoberie. byva tam natresk 😀
myslím, že je potrebné odporúcanie od obv. lekára.
prajem všetko dobré
na týchto lekárov sú teraz hotové fronty.Neviem čo sa deje, ale je aj 2 týždňová čakacia lehota. Žeby ľudia ťažšie znášali záťaže?
Ešte je možnosť kúpiť niečo v lekárni. Napr. je dobrý Persen. Možno že pomože kým prídeš na rad...
ak to dobre viem vmenny list nie je potrebny,ale v ten den ta nezoberie ....ani jeden..... ak si tak vaznom stave tak ta posle na psychiatriu-na hospitalizaciu
nepotrebuješ. O tom, že chodiš k psychiatrovi nemusí vedieť ani tvoja obvodačka, spisy sa nevkladaju do karty ak si to neželaš.
no teda to neviem, ale babka, dedo boli u psychiatra a prizvukovali mi do telefonu, aby sme nezabudli vymenny listok. zubar to nie, ale aspon teda u nas psychiatri obaja vymenne listky pytaju.
Nepotrebuješ, ale nechoď k hocikomu, len preto, že Ťa hneď zoberie, nájdi si naozaj dobrého...
Nepotebujes, ale najdi si dobreho lekara ako pisu baby. Hned ta asi nezoberu, co viem cakacie lehoty su aj mesiac a treba sa objednat.
nepotrebuješ, nájdi si psychiatra na nete a pozri si hodnotenia od pacientov, zavolaj mu a dohodni si termín
nie, k psychiatrovi vymenny listok netreba, skus nejakemu zavolat, pozri si referencie na lekar.sk