Ahojte!
Neviem ako to tu ešte chodí, tak idem mysľou čo som videla rubriku Fóra že aj písali. Potrebujem poradiť predtým než začnem panikáriť u všeobecnej, ORL, dentistu a všetkých okolo toho. Bolí ma to 2-3 dni už a dneska som si až všimla že je tam toto na fotke. Čo myslíte čo to môže byť? Bolí to pomaly pri všetkom.
Ďakujem
Afty, a zajtra je nedeľa.
Obyčajná afta.
@kiwi2400 afta, k dr s tým fakt nemusíš. Nasaď vit.B a v lekárni kúp nejakú dezinfekciu do úst, prípadne propolisovú tinkrútu a s tým to vytieraj
Obyčajna afta.
Afta. O par dni zmizne
Ľudia, vďaka za rady. Som ani netušila že tak sa volajú tie pľuzgieriky 😀 Viditeľne mi aj boli známe hlavne z vnútornej strany pery ale na jazyku som sa ešte s tým nestretla. 😀
@kiwi2400 kup si corsodil ci tak nejako sa to vola. Je to super prípravok, vypláchnes ústa parkrat za den a za 4 dni mas po afte.
Ta prva veta je normalne umelecke dielo 😵💫
Po afte mas za 4 dni aj bez toho, aby si si na to nievo davala
@patus_2 No to začalo od včera jak som robila zemiaky na kyslo. A ja - človek nedočkavý samozrejme, beriem ochutnávam aj počas horúca 😀 Ako ja to by som možno dala aj pre istotu kontrolovať. Lebo to nikdy nevieš. A ak to bude len afta, tak ja budem kľudná a pri najhoršom ma vysmeje len všeobecná 😀
Afta.