Potrebujem poradiť predtým ako začnem panikáriť

kiwi2400
21. okt 2023

Ahojte!
Neviem ako to tu ešte chodí, tak idem mysľou čo som videla rubriku Fóra že aj písali. Potrebujem poradiť predtým než začnem panikáriť u všeobecnej, ORL, dentistu a všetkých okolo toho. Bolí ma to 2-3 dni už a dneska som si až všimla že je tam toto na fotke. Čo myslíte čo to môže byť? Bolí to pomaly pri všetkom.

Ďakujem

sissy27
21. okt 2023

Afta.

tosomja
21. okt 2023

Afty, a zajtra je nedeľa.

koniarova
21. okt 2023

Obyčajná afta.

denkabemommy
21. okt 2023

@kiwi2400 afta, k dr s tým fakt nemusíš. Nasaď vit.B a v lekárni kúp nejakú dezinfekciu do úst, prípadne propolisovú tinkrútu a s tým to vytieraj

ivkav5
21. okt 2023

Obyčajna afta.

evkamotka
21. okt 2023

Afta. O par dni zmizne

kiwi2400
autor
21. okt 2023

Ľudia, vďaka za rady. Som ani netušila že tak sa volajú tie pľuzgieriky 😀 Viditeľne mi aj boli známe hlavne z vnútornej strany pery ale na jazyku som sa ešte s tým nestretla. 😀

betulinka1
21. okt 2023

@kiwi2400 kup si corsodil ci tak nejako sa to vola. Je to super prípravok, vypláchnes ústa parkrat za den a za 4 dni mas po afte.

vanilkovazmrzka
21. okt 2023

Ta prva veta je normalne umelecke dielo 😵‍💫

Po afte mas za 4 dni aj bez toho, aby si si na to nievo davala

patus_2
21. okt 2023

@kiwi2400 Sleduj 2-3 dní, keď to neprejde tak to rieš. Nevidím poriadne ale keď je to blízko slinnej žľazy, tak to môže byť aj kamienok v slinnej žľaze. Bolestivé, ale neškodné :D

kiwi2400
autor
21. okt 2023

@patus_2 No to začalo od včera jak som robila zemiaky na kyslo. A ja - človek nedočkavý samozrejme, beriem ochutnávam aj počas horúca 😀 Ako ja to by som možno dala aj pre istotu kontrolovať. Lebo to nikdy nevieš. A ak to bude len afta, tak ja budem kľudná a pri najhoršom ma vysmeje len všeobecná 😀