Potrebujem poradiť ohľadom dvanástnikového vredu

16zolik16
10. feb 2024

Ahojte,ak ti niekto taký je prosím ozvite sa mi

viestta
10. feb 2024

@16zolik16 neviem kolko tem este zalozis, ale ak sa ti nikto neozyva, musis byt trpezlivy

stanulienkat
10. feb 2024

Co potrebujes? Ved uz si pisal jednu temu, nie?

viestta
10. feb 2024

@stanulienkat keby jednu...

stanulienkat
10. feb 2024

Neboj sa, nezomries. Preliecis, budes dodrziavat zivotospravu a nebudes ani vediet, ze si ho mal.

16zolik16
autor
10. feb 2024

Ospravedlňujem sa že tu toľko píšem 😀 ale tak nikto mi neodpovedá 😀 mna len zaujíma to že som mal asi dva mesiace do zadu vredy na dvanastniku aj s helicobakterom no a opäť mám bolesti nie silne ale je to už nepríjemne tak ma zaujíma či sa tak rýchlo vred môže znova prebrať

stanulienkat
10. feb 2024

@16zolik16 uzival si cca 3 tyzdne Atb? Helikobakter je na dlho+vybita crevna mikroflora k tomu da zabrat. Kup probiotika a dietuj. Ano, je mozne, ze ta to bude boliet aj viac ako 2 mesiace.

16zolik16
autor
10. feb 2024

@stanulienkat bral som iba Noplazu na vredy preto som sa pýtal či sa môžu znova objaviť ale ma to boli iba preto že mám helicobaktera

stanulienkat
11. feb 2024

@16zolik16 a helikobak si neliecil? Ved to ti neprejde iba uzivanim Nolpazy. Aj HB ti moze sposobovat bolesti, aj vredy. Lekar ti nedal Atb? Ci mas vysoku skolu zivota a odmietol si? Zbytocne ti zakladat pitom 10 tem. Toto vsetko si vygooglis na nete.