Ahojte,ak ti niekto taký je prosím ozvite sa mi
Co potrebujes? Ved uz si pisal jednu temu, nie?
@stanulienkat keby jednu...
Neboj sa, nezomries. Preliecis, budes dodrziavat zivotospravu a nebudes ani vediet, ze si ho mal.
Ospravedlňujem sa že tu toľko píšem 😀 ale tak nikto mi neodpovedá 😀 mna len zaujíma to že som mal asi dva mesiace do zadu vredy na dvanastniku aj s helicobakterom no a opäť mám bolesti nie silne ale je to už nepríjemne tak ma zaujíma či sa tak rýchlo vred môže znova prebrať
@16zolik16 uzival si cca 3 tyzdne Atb? Helikobakter je na dlho+vybita crevna mikroflora k tomu da zabrat. Kup probiotika a dietuj. Ano, je mozne, ze ta to bude boliet aj viac ako 2 mesiace.
@stanulienkat bral som iba Noplazu na vredy preto som sa pýtal či sa môžu znova objaviť ale ma to boli iba preto že mám helicobaktera
@16zolik16 a helikobak si neliecil? Ved to ti neprejde iba uzivanim Nolpazy. Aj HB ti moze sposobovat bolesti, aj vredy. Lekar ti nedal Atb? Ci mas vysoku skolu zivota a odmietol si? Zbytocne ti zakladat pitom 10 tem. Toto vsetko si vygooglis na nete.
@16zolik16 neviem kolko tem este zalozis, ale ak sa ti nikto neozyva, musis byt trpezlivy