Potrebujem poradiť niečo na vyčistenie lymfatického systému

javoricek
23. máj 2023

Čaute baby, potrebujem poradiť nejaký čaj alebo prípravok na vyčistenie lymfatického systému, doktor povedal že uzliny mám opuchnuté z virózy a zápalov po prekonaných chorobách, no však uzliny na krku cítim že mi prekažaju, mám také ako keby "tlačenie" z nich v krku citim že má tam tlačia, neviem si vysvetliť iný dôvod prečo má tak akokeby niečo tlačí na pravej strane krku, preto chcem poradiť niečo čo by mi ich mohlo prečistiť a uvoľniť, ďakujem.

luccija
23. máj 2023

@javoricek nepočula som, že sa dajú vyčistiť.
Uzliny môžeš mať po viróze dlho zväčšené.
Možno aj masáž krčnej chrbtice možno máš svaly stiahnuté napäté..

javoricek
autor
23. máj 2023

@luccija mám pod sankou pri hrtane zväčšenu uzlinu, myslíš že to ona má tam tlači? Je to taký pocit ako keby som si tam prst pchal hlboko taký škrtivy pocit

javoricek
autor
23. máj 2023

@maciatkolulu ďakujem za tip

luccija
23. máj 2023

@javoricek aj Ti doktor kontroloval tu strumu?veď si tu včera písal...možno treba ísť na sono štítnej žľazy.Ale inak aj úzkosť, stres môže spôsobovať pocit stiahnuteho hrdla či niečo čo "tlačí"

javoricek
autor
23. máj 2023

@luccija bol som na 17 ročnej prehliadke nedávno, všetky výsledky dobre, robili mi odber krvi aj v súvislosti s uzlinami, vysledky mi povedali že mám ukážkové, bol som nedávno kvôli chorobe aj na rontgene pluc a dýchacích dutín, tie mám tiež v pohode, jediná vec čo si viem vysvetliť je už len tá uzlina, ale stresu mám tiež požehnane...

lenka2813
23. máj 2023

@javoricek robili ti testy aj na mononuklezu, toxoplazmozu atd? Ja som mala teraz nedavno takto zvacsene uzliny, aj bolestive...a zistili, ze som mala mononukleozu. Pri tychto virozach zvyknu byt uzliny zvacsene.