Potíte sa v noci?

11. nov 2023

Neviem zhodnotiť či je to normalne alebo to takto ostatní nemajú a nechcem so všetkým utekať k Mudr.
Vždy ráno ako sa zobudím cítim zo seba pot ( podpazusie). Viem že nočné potenie je jedným z príznakov vážnych ochorení ale neviem či sa za takéto potenie mysli že z niekoho vyslovene tečie pot a je mokrý alebo pot celkovo. Priateľ vôbec nesmrdi od potu takze nemám ani s kým porovnať ako to majú ostatní. A je jedno či si dám večer sprchu aj tak by som to ráno cítila čiže som si zvykla chodiť do sprchy ráno aby som bola svieža.

bloger
11. nov 2023

Tak ked zaspíš s chuti tak sa spotíš. To je normálne. Alebo možno máš príliš hrubú perinu. Niekedy sa to stáva. Aj dieťa sa občas zobudí spotené.

mamina7070
11. nov 2023

problem je ak by si sa budila mokra to je nadmerne potenie,inak je potenie v noci normlane

autor
11. nov 2023

@mamina7070 ďakujem hej len obyčajne spotenie sa nič žeby som bola cela mokra

iwesska
11. nov 2023

Bola tu kocka,co mala lymfom. A ona opisovala to nocne potenie tak,ze sa zobudila akoby v mlake potu - 2x za noc prezliekala pyzamo. Ja sa tiez niekedy zobudim spotena,niekedy nie,ale hlavne na krku a hrudi a suvisi to u mna s cyklom,alebo tym,ako velmi som zakryta.

autor
11. nov 2023

@iwesska toto som presne nevedela odlíšiť . Čiže problém je keď sa človek spoti tak ako trebárs pri chrípke keď sú horúčky
U mna to teda asi vyrieši len sprcha večer ráno 😁

slavomira236
11. nov 2023

Ano aj ja sa spotim v noci v podpazusi..zaujimave ze len v zime. A to nemam zapnute topenie v izbe..

marca12
11. nov 2023

Ja sa potim iba v case choroby a par dni po chorobe. Bezne sa nepotim ani necitim pot. Ak citis spotene pazuchy,davaj si po sprche antiperspirant.

mamina7070
11. nov 2023

ja mam nadmerne potenie (mam diabetes) ale aj cez den podla stavu glykemii ale to je ine ako bezne potenie mne normlane tecie pot po tvari ked mam blbe glycky
a v noci prepotim pyzamu

stellarstar
11. nov 2023

Ja sa v noci tiež potim kv 2 dg kt mám. Preto spim vždy s uterákom 🙈

mooonika1975
11. nov 2023

Nepotim sa v noci, iba vtedy, keď som chorá.

luccija
11. nov 2023

Áno, často sa zobudím v noci, že mám mokré vlasy, alebo tielko na hrudi hlavne pred menzesom podľa mňa to už súvisí s cyklom, aj vek mám už 46 r.Kaxdy sa v noci potí, ale spí a neregistruje to.
Niekde som čítala, ze v noci vypotime aj pol l potu.
Aj zo stresu sa môžeš potiť, štítna, čokoľvek...aj vážne choroby aj lieky to môžu spôsobovať.
Často, keby mi netrebalo ísť na wc, alebo má zobudí pes ani neviem ako som sa v noci potila.

medda_beda
11. nov 2023

Potím sa hlavne vtedy keď cítim tlak v krku.Asi raz za 2 mesiace.Prepotené tričká, leje sa zo mňa pot, ale nič necítiť.
Ja idem k lekárovi so štítnou.

zobaka
11. nov 2023

deň pred menštruáciou, vtedy, keď klesne progesterón

mooonika1975
11. nov 2023

@zobaka ja sa potim práveže , keď mám prvý deň menštruáciu,

mircalla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luccija
11. nov 2023

@zobaka presne ja už 2,3 dni viem, že dostanem menzes mám spuchnute oči ráno a potim sa

ariannazara
11. nov 2023

Nikdy sa nepotim v noci

cukroska
18. nov 2023

Úplne normálna vec ak keď samozrejme nie u každého. Niekedy to spôsobuje únava,že s chutí zaspíš ako sa povie. Niekedy sú za tým hormóny,alebo začínajúca choroba.

joannita
18. nov 2023

Nocne potenie je bezne pre zeny v menopauze, resp. Pri zaciatku menopauzy ked zena este netusi ze sa do nej dostava.
Ja som sa raz pytala na to dr. A boli mi povedane, ze ludia s lymfomom maju potenie extra silne, ze su doslova mokri ze sa musia prezliekat niekolko x. Takze pokial sa spotis bezne, je to normalne, aj ja to mavam.

autor
19. nov 2023

@luccija ja som práve nemyslela takéto potenie ale len čisto že ráno cítim podpazusie😃čiže tak som sa spotila ale nie pot že mokré