Ahojte, prosim vas ma niekto podobnu skusenost? POtim sa v podpazusi a to hlavne ked mi je zima, ze vybehnem nie dobre oblecena aj ked na chvilocku von a uz aj citim mokro v podpazusi. Trva to snad uz aj 5rokov,vyskusala som vselico a vzdy to pomohlo len chvilkovo. Az teraz som citala,ze to moze byt aj nasledkom nejakeho ochorenia, no ja mam za posledny rok za sebou rozne odbery a vzdy vsetko ok... aj napr na stitnej som bola aj ta je vraj ok... Neviete teda niekto cim to moze byt??? Dakujem za kazdu odpoved
Ahoj, v poslednej dobe sa aj ja nejak velmi potim, ani sa nemusim namahat, staci ze niekam idem v klude a ci je zima ci teplo uz sa zo mna leje, podpazusie mokre a nic napomaha, sprcha, antiperspirant, odidem z domu a uz sa potim...
Aj ja to mávam. Viac sa potim keď mi je zima alebo som v strese. Nie je to až tak strašne ze by to všetci videli tak som to moc neriešila. Ale keď som sa takto spotila 5-6x v práci tak to bolo cítiť. Na zápach som objavila solny dezodorant a zaberá jak nič na svete. Môžem mať hocaku umelinu na sebe, žiaden smrad po spoteni necítiť. Ani keď sa spotim viac krát
Ahoj ja mam tiež taký istý problém nepomohlo nič. Ale prišla som na to že keď pijem dostatok čistej vody je to menej,len zabudam pit tu vodu..
@katka708 ahoj, nemáš link na ten soľný dezodorant, este som o tom nepočula a kedze mam alergiu na dezorienty niečo podobne by som možno mohla. Dakujem
Driclor je jedina vec co na potenie zabera dlhodobo, pouzivam asi uz len 2x za mesiac.
Presne tak, jedine Driclor. Tiež mám problém s nadmerným potením už od puberty, podľa mňa je to aj dedičné, moja mamička mala ten istý problém, môj brat tiež. Potila som sa hlavne keď som bola v strese, a tiež viac v zime keď som bola naobliekana, o niečo menej v lete keď som mala na sebe len jedno vzdušné tričko. Skúšala som už všetko možné aj nemožné, a jediné Driclor zabral. Len ho treba používať presne podľa návodu, neholiť sa niekolko hodin pred a nesprchovať tesne pred aplikáciou , inak môže spôsobiť nežiaduce reakcie (pálenie, svrbenie), a práve tie niektorých ľudí odradia. Ja som ich síce tiež mala, ale používala som Driclor aj ďalej , pálenie zmizlo, a výsledok sa dostavil asi po 2 týždňoch. A super na ňom je aj to, že sa potom nemusí používať každý deň, napr. ja som si ho dávala na noc len cca raz za 3 týždne. A pomohol aj mojej kamarátke ktorá mala ten istý problém. Jednoznačne odporúčam.
Ja som mala tiez velky problem s potenim. V zime som pod pazuchami mala mapy az po prsia, zial sa mi potili aj dlane a chodila tak vela. Nic mi nepomahalo z kozmetiky, ked uz som chcela ist na operaciu potnych zliaz, objavila som super vec co mi pomohla. Elektroantiperspirant. Stoji to sice viac ale je vela ludi ktori maju trnto pristroj a ponukaju terapie. Spociatku som tomu neverila ale je to fakt hotovy zazrak.
@danusa64
@bluebarablue link teraz cez mobil nenájdem ale vola sa to presne: salt of the earth (ja mam tuhý lebo je aj v spreji) a stoji okolo 5€ v bioobchodoch. Mam ho už mesiac, používam denne a nevidím že by sa minal. Ako som písala, poteniu nezabráni ale baktérie sa nehrozia a tak nevzniká zápach. Neverila som kým som nevyskusala.😉
@katka708 dakujem tak sa skúsim opýtať v bioobchode ... Mne strašne vadí zápach no som alergická a zo všetkého sa vychádzem
Ja nedám dopustiť na excipial deoforte krém
Mne tiez najviac pomaha driclor
antiperspirant zabraňuje poteniu deodorant zas ničí baktérie spotíš sa ale pot nepáchne....deo mám ten s plesnivcom a anti so šalviou oba sú super..doporučujem
Driclor som skusala,ale to neskutocne stipe a potom som aj zistila,ze aky je vlastne nebezpecny... nikdy ste to nikto neriesili s dr,ze ci sa nieco naozaj za tym neskryva? U nas praveze nikto nema s tym problem,mozno otec,ze v lete sa z neho leje,ale v lete asi z kazdeho. No mne vadi to,ze vonku mrzne a ja mapy v podpazusi. Takisto vzdy rozmyslam co si obliect aby to nebolo vidiet...
@rakahaka driclor aj mňa štípal hneď pri prvej aplikácii, viacerí s ním majú podobnú skúsenosť, jednoducho nie je pre každého...
@0silvia0 nikdy som to takto neskúšala, ja ho používam nepravidelne, viac-menej sezónne, alebo napr. keď idem na nejakú akciu, kde by som sa rada nepotila 🙂 ale u mňa funguje, proste v tých miestach, kde ho aplikujem, sa nepotím, alebo teda len skutočne minimálne. Segra ho používa aj na dlane a chodidlá dlhodobo, ale ona žije v krajine kde sa potíš celoročne 😀 ale tiež si ho nevie vynachváliť, jediné, čo jej pomáha.
mala som rovnake problemy uz pred tehotenstvami a po porodoch sa to len zvyraznilo, mne pomohol botox, pre mna to sice bola vyrazna investicia, ale ten pocit stal za to, nemusiet rozmyslat, co si obliect, pre ludi, co sa nepotia alebo len malicko je nepochopitelne investovat 300€ do takehoto zakroku, ale pre mna to bolo ako by som mala dioptrie aspon desiatky a zrazu super zrak...
Excipial som skúšala tiež ale nepomohlo. A čo sa týka bezpečnosti, netvrdím že driclor neškodí, je to predsa len "chémia" ale takmer všetky antiperspirantY obsahujú aluminium . S tým rozdielom že driclor mi stačilo použiť raz za 2-3 týždne a mala som od potenia pokoj , zatiaľ čo keď som ho nepoužívala tak som si klasický antiperspirant dávala 3x denne a možno aj viac, aby som ako tak dokázala fungovať. Tak neviem čo z toho je škodlivejšie? Najbezpečnejšie sú asi len bio produkty, len či sú aj účinné? Pre bežné potenie určite áno, ale neviem či si poradia aj s nadmerným potenim? Tí čo majú tento problém, vedia ako strašne zasahuje človeku do bežného života a aké ťažké je sa ho zbaviť. Mne pomohol Driclor, a aj finančne je v pohode, stoji cca 8€, ale vydržal mi aj polrok.
Persi Guard sprej zabera 🙂
Mne tiež pomohol pri nadmernom potení Driclor. Malo to však jeden háčik. Na miestach, kde som ho aplikovala sa potenie výrazne znížilo, ale zase som sa začala viac potiť na iných miestach, kde som sa predtým nepotila. Lebo ono je to tak, keď nemôže ísť pot jedným miestm zákonite musí vyjsť niekde inde.
@lilienlukacs ano ten mam tiez, ale mam pocit ako keby uz nefungoval zrazu :-/
@alana1 Ten produkt som skusala aj ja a to som pritom nemala az take problemy s potenim, iba sem tam som sa potila ale aj tak mi to vadilo a tiez mi to az tak nepomohlo. Potom som si kupila obycajny deodorant a uz len ten pouzivam. Ako potit sa stale potim ale aspon mam lepsi pocit, ze az tak nesmrdim
prikladám link na salt of the sea http://www.biokrasa.sk/manufacturer/salt-of-the... , dá sa zohnať aj na iných stránkach, len treba googliť 😉
poteniu zbohom 🙂
ahoj, mne sa taketo potenie spustilo po porode, a trva doteraz, nenosim inu farbu ako ciernu lebo mam neustale machule v podpazusi. skusila som drichlor, vselijake antiperspiranty, ale nepomaha nic. citala som o botoxe, ze ten vraj pomoze, ale stoji to cez 300 eur a ucinok tak na jedno leto...