Ahojte žienky. Mám takú otázočku. Mám dva dni do ms, nestávalo sa mi to doteraz, no od včera som sa začala abnormálne potiť, večer sa okupem a za desať minút sa začnem potiť, ale ten pot strašne zapácha. Doteraz sa mi to nedialo, aj keď som sa spotila, pot mi nezapachal tak veľmi ako teraz. Stravu som nemenila, ani nič nové neskúšala. Normálne aj keď sa nasprejujem, tak to cítim. Máte niektorá takéto? Ďakujem
@krtko1313 mám 30, čiže nejaké tie cykly som si už prešla, naposledy som sa takto potila, keď som porodila dcérku a kojila som. No uvidíme budúci mesiac. Ale aj mávam zavrate a je mi zle , mám bolesť v krížoch a tahavu bolesť v slabinách, mravcenie pri bradavkách, to som nemala doteraz. Tak uvidíme, Asi už dorazí skorej mrcha.
@zuzana92521 toto iste mam aj ja dnes a tiež mam také dva dni pred ale ešte ma aj preháňa,,, a to sme sľúbili deťom vylet
@zuzulka558 prehánky mám aj ja 😂, no toto pms je ale zaujímavá vec 😂
@zuzana92521 na nervy
@zuzulka558 a ešte keď ťa dokáže vytočiť každá maličkosť, brala som HAK tak som nepoznala pms, ale už je to cca pol roka čo neberiem, tak je to zaujímavé, každý mesiac pribúda niečo nové.
ja to mam tiez. v ten den, prip, den pred , som uplne spotena. tak to viem podla toho, ze-uz to bude XD mam 32r.a veci nosim len bavlna, lan, ale ani to velmi nepomaha v ten den:D
@zuzana92521 aj ja sa velmi potim,neviem co s tym.nosim tiez len bavlnenu spodnu bielizen,aj leginy len bavlnene,sportove umele nemozem ani nahodou (potim sa aj v slabinach) ale na bolave prsia mi vel mi pomohol E vitamin,ked som vyjedla cele balenie
je to poklesom progesteronu pred menštruáciou, po cca 35 sa mi to zacalo stavať, noc pred ms sa úplne spotim do mokra v noci, to viem, že na ďalší deň už dostanem a tak je, podľa mňa je to niečo ako predmenopauza
Koľko máš rokov? Ak to bude aj budúci mesiac, tak si treba dať spraviť hormonálnu krivku, či nie sú tam nejaké zmeny . Ja som to mala, tiež, krivka bola v poriadku. Tam som si dala bylinky a oblečenie hľadám bavlnu. Čo je veľmi ťažké.