Ahojte baby. Som mesiac po cisárskom a začala som sa dáko veľmi potiť. Pod prsiami sa potím od začiatku rozbehnutia materského mlieka. Predvčerom som mala zápal prsníka môže to súvisieť aj s tým?! Váha sa mi vrátila na pôvodnú takže si myslím že so štítnou žľazou to súvis nemá. Zatiaľ to nie je dáky extrém aby som s tým šla k lekárovi. Môže byť že sa telo vracia len do normálnu?! Či s tým niekto má skúsenosti??
Áno,je to normálne,hormóny pracujú,si myslím. Držím palce!
juj ja tak isto, potila som sa ako v saune a teda ani som uplne lakavo nevonala pocas 600-nedelia a to som sa sprchovala aj 3x za den, teraz 2 mesiace po porode je to uz lepsie ale stale sa v noci dost potim 🤪
Tiez som sa 3 tyzdne po cisarskom brutalne potila, niekedy som prezliekala pyzamo aj 2x za noc a davala si pod seba osusku aby som nemusela spat na prepotenej plachte (lebo ved v noci ju nebudem vymienat za novu). Potom to preslo…
Ďakujem pekne za odpovede 🍀
jasne, je to normalne, telo sa odvodnuje. Pocas tehu mas tusim o pol litra, ci liter krvi viac, takze to vsetko musi vyjst von. Prejde to.
Ja po pôrode tiež hrozne a aj som si smrdela
Tiez som to tak mala, neskutocne som sa potila po porode, asi po mesiaci to preslo. Mne aj v noci dost tieklo mlieko, takze ked som este musela byt celu noc v podprde s prsnymi vlozkami.. Nerobila som nic ine len prala prepotene podprsenky. Som rada, ze tato skusenost je uz za mnou 😀
Uplne normalne... ja som to mala dokonca aj po MA.
Hormóny... Mne sa to neupravilo ani do 9mesiacov stale som sa potila a smrdela, potom som otehotnela, tak uvidíme tentokrát 😑
Ano, je to normalne, aj ja som 2 mesiace po porode a zacina sa to lepsit. Najhorsie to bolo pod prsiami. V kombinacii s mliekom som sa na ulicu hanbila vyjst a to som sa sprchovala 3 krat denne plus milionkrat umyvala prsia.
Ja som sa po porode v noci budila uplne mokra. Az tak ze som sa musela prezliect, aj paplon prepoteny. Trvallo to asi pol roka, potom to preslo.