Potenie po pôrode

16. sep 2021

Ahojte baby. Som mesiac po cisárskom a začala som sa dáko veľmi potiť. Pod prsiami sa potím od začiatku rozbehnutia materského mlieka. Predvčerom som mala zápal prsníka môže to súvisieť aj s tým?! Váha sa mi vrátila na pôvodnú takže si myslím že so štítnou žľazou to súvis nemá. Zatiaľ to nie je dáky extrém aby som s tým šla k lekárovi. Môže byť že sa telo vracia len do normálnu?! Či s tým niekto má skúsenosti??

evitaevitaevita
16. sep 2021

Ja som sa po porode v noci budila uplne mokra. Az tak ze som sa musela prezliect, aj paplon prepoteny. Trvallo to asi pol roka, potom to preslo.

ankare
16. sep 2021

Áno,je to normálne,hormóny pracujú,si myslím. Držím palce!

petamich
16. sep 2021

juj ja tak isto, potila som sa ako v saune a teda ani som uplne lakavo nevonala pocas 600-nedelia a to som sa sprchovala aj 3x za den, teraz 2 mesiace po porode je to uz lepsie ale stale sa v noci dost potim 🤪

dadymima
16. sep 2021

Tiez som sa 3 tyzdne po cisarskom brutalne potila, niekedy som prezliekala pyzamo aj 2x za noc a davala si pod seba osusku aby som nemusela spat na prepotenej plachte (lebo ved v noci ju nebudem vymienat za novu). Potom to preslo…

autor
16. sep 2021

Ďakujem pekne za odpovede 🍀

lubi40
16. sep 2021

jasne, je to normalne, telo sa odvodnuje. Pocas tehu mas tusim o pol litra, ci liter krvi viac, takze to vsetko musi vyjst von. Prejde to.

evka_3
16. sep 2021

Ja po pôrode tiež hrozne a aj som si smrdela

marrilyn
16. sep 2021

Tiez som to tak mala, neskutocne som sa potila po porode, asi po mesiaci to preslo. Mne aj v noci dost tieklo mlieko, takze ked som este musela byt celu noc v podprde s prsnymi vlozkami.. Nerobila som nic ine len prala prepotene podprsenky. Som rada, ze tato skusenost je uz za mnou 😀

mamamasama
16. sep 2021

Uplne normalne... ja som to mala dokonca aj po MA.

zuvelyn
16. sep 2021

Hormóny... Mne sa to neupravilo ani do 9mesiacov stale som sa potila a smrdela, potom som otehotnela, tak uvidíme tentokrát 😑

amelie2017
16. sep 2021

Ano, je to normalne, aj ja som 2 mesiace po porode a zacina sa to lepsit. Najhorsie to bolo pod prsiami. V kombinacii s mliekom som sa na ulicu hanbila vyjst a to som sa sprchovala 3 krat denne plus milionkrat umyvala prsia.