Potenie nôh u priateľa

1. mar 2022

Ahojte, všimla som si v poslednej dobe, ze priatelovi sa začali potiť nohy..pre mňa je to trochu nezvyk lebo ja s tymto nemam problém u seba..on mi to tiež spomenul no nemala som silu mu povedať ze to cítim aj ja..hygienu dodrziava na jednotku, no občas to zacitim, aj si mačal nohy a brusil a piloval päty, mate nejaké rady? A z čoho to môže byť? Viem, že to môže spôsobiť stále ta istá obuv a státie na nohách co som čítala ale napr dnes bol cely deň doma..tak neviem..pripadne ako mu to naznačiť aby som ho neranila a zároveň mu poradila? Ďakujem za odpovede.

diana45
1. mar 2022

U Nás veľmi dôležitá téma, bude to uzavretá obuv v práci. Pomáha prípravky z DM, krém, peeling sú fakt super, len sa treba pravidelne starať o nôžky 😃

matka1961
1. mar 2022

Mojmu napriklad zacali z novy tenisiek.. Nekupil si?

autor
1. mar 2022

V práci ma práveže otvorenú obuv (šľapky a tak), no a nove tenisky ma o do mňa ale tie sú až na jarné obdobie čiže nenosi ich ešte.. doteraz som to fakt necítila, ale povedal mi ze dávnejšie sa mu zvykli potiť..

desore
1. mar 2022

Detsky puder a bavlnene ponozky. Spreje proti poteniu zvyknu vysusovat pokozku. Z radikalnejsich rieseni Driclor, resp. botox.

autor
1. mar 2022

Rozmýšľala som nad driclorom presne..lebo ja ho používam sem tam na potenie pod pazuchmi..

dadis
1. mar 2022

Hypermanganovy kupel noh...ma dezinfekcny ucinok

misulienkamisa
2. mar 2022

No čo ja viem, môjmu drahému sa zvyknú potiť len v konkrétnych teniskách ktoré nosí, lebo sú tesné a nedýcha to tam, logicky keď ich vyzuje mu automaticky poviem, že mu smrdia nohy a je po probléme, tenisky sa vystriekajú sprejom a Nohy si umyje 🙂

simona1998
2. mar 2022

Môjmu sa potia nohy stále , môže mat aké chce drahé topanky , ponožky , môže chodiť denne na pedikúru , brusit nohy cokolvek .. proste sa mu to začalo robiť 🙂 riešime to stálym umývaním nôh .. proste sa mu potí koža na nohách hold príroda

autor
2. mar 2022

No veď toto on ma asi tiež tento problém tak celkovo..a trápi ma to skôr aj za neho..lebo mne sa v živote nohy nespotili a ak hej tak to nebolo cítiť..preto by som mu rada nejak pomohla

simona1998
2. mar 2022

Mne tiež nikdy nohy neboli cítiť zato on necháva za sebou pachové stopy 🤣🤦🏼‍♀️ Ale bohužiaľ schytali to oni a práve na nohách .. aj môj sa trápi , hanbi sa aj chodiť na pedikúru .. vždy má po pedikúre tak cca 5 dni pokoj a potom zas.. proste to tak je , potí sa mu noha