Potenie a zimnica pred menštruáciou.

lucia851
7. feb 2020

Ahojte mavate pred menzesom alebo pocas take stavy ze sa hrozne potite a mate zimnicu?ja to mavam kazsy cyklua takto a uz som na nervy z toho

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucia851
autor
7. feb 2020

Aspon nie som sama

vejuska23
7. feb 2020

Mna skor vždy preženie desne cez deň aj 4x

jaja8_9
7. feb 2020

@vejuska23 aj ja to tak mávam

mmoonna
7. feb 2020

Hlásim sa aj ja do počtu. Najprv sa potím, za chvíľku mám zimnicu ...

lenkakravcova
7. feb 2020

@lucia851
Mňa strašne ale strašne bolia nohy. Akoby mi niekto do nich pichal ihly. Rovnako mi je zima, takže ideálne sedím pod paplonom v troch vrstnach oblečenia.
Tiež som mala problém aj s hnackami, uz pár dní pred keď jem horkú čokoládu, tak je to lepšie (keď zabudnem, tak to nekončí dobre).
Ms je utrpenie... 🙄😭
Ešte ze som už tehotná.

lucia851
autor
7. feb 2020

Ja pojdem asi na hysterektomiu tak potom menzes bude zabudnutim pre mna

vejuska23
7. feb 2020

@lenkakravcova aj mna bolievaju nohy a hlavne mi neskutočne trpnu

marticka85po
8. feb 2020

@lucia851 ja mam potenie,zimnicu a bolest noh pred MS odkedy menstruujem. Gynekolog mi povedal ze od ovulacie do ms potenie sposobuje progesteron ktory dviha bazalnu teplotu tela.

lucia851
autor
8. feb 2020

Ja dufam ze uz menzes viacej mavat nebudem

adeli79
10. feb 2020

Ne predmenštruačný syndróm pomáhajú vysoké dávky vitamínu C, lae musí byť lipozomálny. Začať užívať cca 7-10 dní pred menzesom v dávke 2 kapsulky ráno a 2 večer, zvyšok mesiaca po 1 kapsulke. Malo by sa to postupne upraviť.
https://www.vitaminex.sk/l/lipozomalny-vitamin-...

sylvialeo
12. máj 2020

@lucia851 Aj ja mávam,pravidelne pred 😞

katharinaaa
6. mar 2021

@lenkakravcova môžem poprosiť čo vám na tú bolesť nôh pomolho? Mňa bolia aj ruky, potím sa ,unavená som . Len moja práca mi nedovolí ostať doma tak hľadám pomoc ,mne to začne týždeň pred menzesom

lenkakravcova
6. mar 2021

@katharinaaa Jedine Paralen, alebo Nalgesin.
Nič iné mi nepomáha. Skúšala som teplo, chlad, čaje,, proste nič okrem tbl mi nezabralo. Väčšinou žijem tak 3-4dni počas MS na ranajkovom paralelne (tj pred raňajkami) .. Zdravé to asi nebude, ale keď chcem aj niečo urobiť a neprespat celý deň v posteli, tak to musím riešiť takto.

lusyf
6. mar 2021

@lucia851 To mavam aj ja, najma to potenie. Plus mam pocit, ze mam aspon 4 kila navyse, nafuknute brucho, boli ma hlava a tie nalady 😞 po porode sa to zhorsilo, ale aspon viem, ze “ to uz ide”.