Žienky čo môže spôsobiť, že zo dňa na deň pot zmenil pach? Nezmenila som stravu, životosprávu.. nič.. proste aj keď si dám sprej, cokolvek.. strašne má silný pach a nejde to nijak odstrániť :(
štitna žlaza
Mne sa to stalo keď som bola tehotná a ešte som o tom netušila ...
@sara07 tú mám OK - bola som na vyšetreniach 😊
Žiadna štítna žľaza..
tu každý na všetko hľadá problém štítnej žľaze. Pot zapácha podľa hladiny hormónov, podľa toho čo si jedla, co si pila a aj vekom je to horšie..
@stanulienkat hej, nemam pocit, ze by stitna zlaza mala na toto vplyv. Mam skusenosti aj s hyperfunkciou aj hypofunkciou, pri hyper som sa potila ako kon, ale smrdela som rovnako 🤣...Skor iny vykyv hormonov, skor tych "zenskych", muzskych moze vyt viac...teoreticky 🤔
Nie si po covide? Mne sa vratil cuch, ale zrazu citim pachy inak a uz je to tristvrte roka od prekonania, je to zial stale rovnako neprijemna zmena.
Ja mám presne ten istý problém a začalo mi to po prekonaní korony.
Ja po kovide cítim cibuľu z potu a ide ma trafiť a už som cítila aj odlakovac
Chcem ísť za Dr. lebo som pozerala, že to môže byt aj nejaky streotokok premnozeny v tele.. No žiadna, slava🤔🙄
U mňa na to vplýva veľa kofeínu, dehydratácia a stres, v takom prípade sa zmena prejaví okamžite.
@dazdovka toto neviem, jedine, že bez príznakov .. 😁 - alebo prebehla naraz s angínou
U mna tehotenstvo.
nechcem strasit, ale mne sa velmi zhorsil pot, pripisovala som to kojeniu. nuz momentalne sa liecim na hodkingov lymfom, uz po prvych chemo sa tento neprijemny pot vytratit
@zibi presne tak.. smrdela som sama sebe ako cibula a okolie na mna pozeralo, ze nic necitia, iba parfem.. cize som smrdela iba sama sebe, citila som to len ja, dokonca aj ked som vysla z vane.. manzel s dcerou ma stale onuchovali 🤦🏻♀️ a necitili nic smradlave.. trvalo to asi tri mesiace, nastastie mi to preslo 😉
inak aj mne COVID prebehol takmer bezpriznakovo, iba ma skriabalo dva dni v hrdle a na cas som prisla o cuch a trocha o chut...
Presne, nie si po covide? Priatel je rok po nom a od vtedy sam sebe strasne smrdi (ale jeho pach sa realne nezmenil, mne stale vonia rovnako).
Ahoj, u mňa to bolo tehotenstvom 😉