Žienky prosím pomôžte mi a poradte, posledný mesiac dva mam na tvári hrozne akné. Neskutočne všade tvar, vlasy.. taktiež sa potim ako kôň a smrdim hrozne. Nieje to ani pms ani nič s tým nakoľko je to stále vkuse už vyše mesiaca. Nemenila som ani stravu ani stereotyp ani nič. Niesom ani tehotná a jednoducho nerozumiem, čo sa deje s mojim telom. Hodinu po osprchovani mam mega kruhy pod pazuchami spotené. Keď náhodou mam nejakú situáciu troska stresovu som mokra ako myš. Mam 23r a dieťa ale s nim nemám problémy. Ma 3 roky a všetko bolo doteraz ok.
@kikahub ale mňa najviac trápi to akné. Už sa hanbím aj niekam chodiť, sa má známi pýtajú ze co sa mi stalo. Úplne hnusne veľké červené vyrážky a o tých podkoznych ani nehovorím.
akoze moze to byt sposobene aj vekom, netvrdim, ze nie, ale to nemusi byt rovnako aj v autorkinom pripade. skusila by som vyhladat nejaku dobru kozmeticku 🙏 ona uz istotne bude vediet, co s tym.
podla mna to moze byt hormonmi sposobene, dala by som si urobit hormonalny profil u gynekologa
Je na čase zmeniť stravu, ktorá ti neprospieva. Na akné skús protizápalovú stravu a pridávaj kurkumu do varenia. Pri nadmernom potení užívaj magnézium, alebo pridaj do stravy jedlá obsahujúce vyššie dávky magnézia a omega3 + probiotiká.
Akné potieraj Tea tree olejom.
vidis, a mne sa toto takisto zacalo diat tesne po tridsiatke. predtym vobec, mohla som behat, skakat, cvicit a ledva som sa spotila. teraz sedim chvilu v kancli, parkrat tuknem do pc a smrdim sama sebe 😀