Dobrý deň. Viete mi niekto poradiť ako prebieha postup pred samotnou operáciou čeľuste a samotna operácia ? (Či je potrebné najskôr nosiť fixný strojček a až neskôr operácia a časovo na akú dobu liečby spolu s operáciou to vychádza ?
“Je pravda, že ak liečba zahŕňa aj operáciu je fixný strojček z polovice preplatený? “
Ďakujem za odpovede
@sissy27 asi som zle napísala otázku. Samozrejme viem, že treba iste kroky mat pred samotnou operáciou. Skôr by má zaujimalo od tých čo toto absolvovali akú dobu mali liečbu (zväčša je to približne rovnaká doba len si neviem predstavit ako dlho to trvá- nejedna sa od dni ale mesiace a roky ). Osobne skúsenosti by som rada uvítala
@dana22221 nie, nie je to približne rovnaká doba. Operácia čeľuste je asi taký široký pojem ako oprava auta. Môže to byť drobnosť a môže to byť niečo náročné. Takže ak chceš čo najbližšie porovnania, tak budeš musieť presne pomenovať zákrok, ktorý ti plánujú urobiť a možno sa nájde niekto, kto absolvoval niečo podobné.
@dana22221 skus mrknut do starsej diskusie
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/ortognatna-operacia-posun-celuste-2/?page=2