Dievcata hcem sa vas pytat, vzdy tyzden pred tym ako mam dostat menzes som nervozna... no proste neda sa so mnou vydrzat. Njhorsie je na tm, ze moja dcera ma 10. mesiacov je resne nacasovana na tento cas. Vzdy tyzden pred menzesom aj ked ja som v pohode, zacne vystrajat, je nepokojna, placliva a chce sa nosit. Inak je to super dieta okrem tohto tyzdna. Stretli ste sa s niecim podobnym?
No to je celkom bezny problem, skus zacat uzivat pupalkovy olej. Mne to dost pomaha na PMS. Myslim ze pomoze aj vam, je to cisto prirodny produkt takze mozes aj pocas dojcenia ;)
ahoj, jedna sa o PREDmenstruacny syndrom (PMS)..post znamena PO a po menstruacii je to uz ok predpokladam....magne B6 a vyhybat sa cukru, mne to pomaha velmi.
Je to pomerne bežné, ba by som až povedala, že normálne 🙂 Na predmenštruačný syndróm je výborná bylinka Šatavari - http://ajurshop.sk/produkt/satavari-kapsuly/ 🙂 Už sme tu o nej aj s babami písali jednu tému len to akosi neviem nájsť teraz 😖
Dojcis? Moze byt nervozna z Tvojich hormonov v mlieku alebo z nervozity, ktoru z Teba citi.