Postcovid - pískanie/hučanie

domiks23
29. apr 2022

Ahojte. Začiatkom marca som prekonala covid19. Mala som ľahký priebeh, takmer bezpriznakov. Po mesiaci od prekonania mi z večera do rána začalo pískať v hlave, hučať v ušiach. Ubehol takmer mesiac a stále to mám. Stretli ste sa s tým aj vy? Ak áno, ako dlho vám to pretrvávalo? Pripadne aj iný pocovidovy príznak.

savanna
29. apr 2022

Ja som trpela takmer mesiac extremnou unavou. Nastastie po tom mesiaci to preslo. Piskanie som nemala vobec, ale napr. som stratila cuch. Nie uplne, ale je velmi otupeny. Ten sa mi ani po takmer 2 mesiacoch nevratil 😀.

24mirka
29. apr 2022

@domiks23 ja som prekonala vo feb. A tiež mi hucalo v hlave, pískalo v ušiach... Bohužiaľ, pretrváva to do dnes.. Nieje to nonstop ako vtedy, ale je to dosť časté. Nezvykla som si na to a teda dúfam, že to odznie 🙏🤔..

nevenka
29. apr 2022

@domiks23 mala som covid pred mesiacom cca, 2 tyzdne liecby, tyzden akoze ok a hned sme chytili daco od dcery, zo skolky doniesla dalsiu virozu. Skomplikovalo sa mi to a beriem ATB, hrozny kasel a k tomu hucanie v uchu, jlave, neviem ani lokalizovat presne, kde to, co to...zvuk pocujem divne, dnes som napriklad nevedela identifikovat, ci zvoni moj telefon alebo manzelov, boli v 2 roznych izbach, mame rovnake zvonenie 🙃. Uplne zvlastne to je a hrozne to je otravne. Neviem, ci je to nasledok covidu, dalsej infekcie alebo zo stuhnuteho krku, kedze aj to mam...