Ahojte, mali ste niekto po korone migrény a trpnutie (ja pravá ruka, ústa a jazyk)? Ja to už mám od pondelka a niekedy mi je lepšie a nič mi neni a potom zas. Dnes zatiaľ mi len ruka trpne..
Jedine k lekarovi. Vsetci riesia to, ci clovek moze mat vedlajsie nasledky po ockovani. Ale nikto neriesi mozne nasledky po prekonanom covide. Tie sa budu riesit asi az po epidemii. Mozno to je iba docasne a prejde to.
https://www.blesk.cz/clanek/radce-zdravi-a-zivo... napr. syn jednej mamičky co sledujem na instagrame 💁♀️ ak si niekto myslí, že po covide je to med lízať.... Utekaj k lekárovi na vyšetrenie
@liljana lebo ja som kedysi mávala migrény s trpnutim a to asi 5 rokov do zadu. Minulý rok sa mi to tiež stalo a bola som na pohotovosti a dali mi lieky a tiež to par dní trvalo kým mi to prešlo. Momentálne si dávam magnezium, lieky na riedenie krvi (to mi poradila neurologička, že keď mi bude trpnuť) a milgamma N.
To by bola "lepsia" alternativa, ze je to nieco, co uz si mala. Ze to nema nic spolocne s covidom. Pri nom nevies, co mozes cakat.
@janai1 no to sa ešte viac teraz bojím. Včera som chcela volať neurologičke, lenže mne nič nebolo a večer to zas začalo.. a dnes jedine, že mi občas trpne ruka a potom prestane.
Nemas problemy s tlakom? Trpnutie ruky by mohlo znamenat, ze ju zle dokrvuje. Viac povie lekar, Kludne ich navstiv viac. Nazor viac lekarov znamena lepsiu diagnozu.
@liljana nie nemám problémy s tlakom. Ale zas keby mam krvácanie do mozgu, tak by mi bolo horšie si myslím. A to dnes ma ani na pohotovosti nevyšetria, keď mi je lepšie ako ostatné dni. Neviem no...
@liljana a v stredu mi napríklad nič nebolo. Takže asi skôr pochybujem o krvácaní do mozgu. Ale uvidím ako mi bude dnes, ak tak skočím na pohotovosť.
Suseda spominala, ze jej ruka trpla, ze niekefy nou nevedela vobec hybat a potom zrazu v pohode. Vracalo sa jej to. Bola PN mesiac, uz sa citi lepsie a ruka je v poriadku. Ale urcite sa porad s dr.
Treba si dať doporiadku vnútro, covid naše telo riadne rozhodi. Alternatívna liečba vie pomôcť. Pre viac info mi môžete napísať správu.
@simsalabim veď práve, že raz mi je dobre a potom zas sa to vrati... a v stredu nič. Ale zas mne tak nestrpne ruka, že s ňou neviem hýbať.
... ešte dodám, že ak po covide sa objavia rôzne zdravotné následky, treba posilniť a dat doporiadku vnútro tak ako som už písala, čo znamená, dat doporiadku imunitu, samozrejme tou správnou formou (záleží od toho aké sú tie zdravotné problémy) treba sa na každého pozerať individuálne. Ak máte záujem kľudne mi napíšte správu.
Napadlo mi, že či nemáš problém s chrbticou ... mne tak trpli nohy a mala som blok v krizovej časti ale našťastie covid som nemala.
Ahojte ja mám po covide šťavy úzkosti som s toho už na nervy som na neurole...
ahoj, polepšilo sa ti?Ja mám po covide v decembri migrény , lieky nezaberajú, beriem aj doplnky, zatiaľ bez zmeny
Zasla by som na neurológiu..